Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eliminarea generalului Soleimani: Misiunile militarilor romani dislocati in Irak au fost intrerupte. Cei 14 militari romani vor fi relocati temporar intr-o alta baza a coalitiei

Hotnews Hotnews,
 Eliminarea generalului Soleimani: Misiunile militarilor romani dislocati in Irak au fost intrerupte. Cei 14 militari romani vor fi relocati temporar intr-o alta baza a coalitiei

Misiunile de instruire si consiliere efectuate de militarii romani dislocati in Irak au fost intrerupte, anunta MApN, ca urmare a deciziei luate la Reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de ambasadori de luni, 6 ianuarie, de a suspenda temporar misiunea de instruire a trupelor irakiene, pe fondul escaladarii tensiunilor din Orientul Mijlociu. Astfel, pentru asigurarea sigurantei personalului, cei 14 militari romani care erau in misiune in Irak vor fi relocati temporar intr-o alta baza a coalitiei, anunta ministerul. continuă pe Hotnews

Daniel Petrescu, seful Statului Major al Apararii: Militarii romani din Irak, relocati in urma deciziilor NATO

Ministerul Apararii anunta ca a inceput demersurile pentru relocarea celor 14 militari romani aflati in misiune in Irak, pe fondul escaladarii tensiunilor din Orientul Mijlociu. Misiunile militarilor romani se bazau pe activitati de pregatire si formare a instructorilor irakieni din sistemul militar.

Zeci de mii de iranieni ii aduc un omagiu generalului Soleimani

Zeci de mii de oameni au iesit pe strazile Teheranului pentru a-i aduce un omagiu generalului Soleimani, ucis vineri de o drona americana.

Militari romani din Irak, relocati. Klaus Iohannis: Situatia aceasta ne priveste

O parte dintre militarii romani din Irak au fost relocati, in urma conflictului in crestere din zona, din motive de securitate. Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Bavaria: Situatia aceasta ne priveste. Militari romani din Irak, relocati Potrivit datelor oferite de Statul Major al Apararii, 10 militari romani se afla in misiune in .

Ramasitele generalului Soleimani vor fi testate. Ipoteza socanta a autoritatilor irakiene

Oficiali iranieni din Irak au anutat ca ramasite ale generalului Qasem Soleimani au fost trimise in Iran, pentru a se efectua un test ADN.

Mii de irakieni au scandat sambata Moarte Americii la funeraliile generalului Soleimani

Mii de irakieni care participau la funeraliile generalului iranian Qassem Soleimani si lui Abu Mahdi al-Muhandis, principalul sau locotenent din Irak, ucisi intr-un raid cu drona american, au scandat.

Stirile ProTV: Marturia unui jurnalist roman care a participat la funeraliile generalului Soleimani. Am un sentiment de nesiguranta

50 de oameni au murit marti dupa ce s-au calcat in picioare, la funeraliile generalului iranian Qassim Soleimani, erou la Teheran, terorist pe lista neagra pentru Statele Unite si Uniunea Europeana. La fata locului s-a aflat, insa, si un jurnalist roman.

Un oficial de top din Iran indeamna la razbunare, dupa uciderea generalului Soleimani. Sunt vizate Trump Tower, 40 Wall Street, precum si hotelurile Trump International din toata America

Un consilier iranian de top al presedintelui Hassan Rouhani a lansat un atac iminent la adresa proprietatilor lui Donald Trump in SUA, in contextul in care Iranul a jurat razbunare dupa moartea generalului Qassem Soleimani.

Chevron si-a retras angajatii din nordul Irakului, in urma uciderii generalului Soleimani

Chevron si-a retras preventiv angajatii din nordul Irakului, a anuntat luni un purtator de cuvant al producatorului american de petrol, urmand exemplul altor companii petroliere, dupa uciderea de catre Statele Unite a generalului iranian Qassem Soleimani.

Uciderea generalului Soleimani este un act de razboi contra Iranului, afirma regimul de la Teheran

Prin uciderea generalului Qassem Soleimani, Statele Unite au comis un act de razboi impotriva Iran.

Zeci de oameni au murit intr-o busculada formata la procesiunea de inmormantare a generalului Soleimani din Iran VIDEO

Zeci de persoane au murit in urma unei busculade create in orasul Kerman, din sud-estul Iranului, unde sute de mii de iranieni s-au adunat pentru inmormantarea comandantului militar Qassem Soleimani, potrivit presei de stat, citate de The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )