Libnet.ro
UNICEF

16:45

Eliza Samara: povestea campioanei europene si incredibila asemanare dintre ea si Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Eliza Samara: povestea campioanei europene si incredibila asemanare dintre ea si Simona Halep

Noua campioana europeana la tenis de masa, Eliza Samara, si Simona Halep au avut un start de cariera izbitor de asemanator. Ambele sunt aromance din Constanta. continuă pe Adevărul

Eliza Samara si-a asigurat medaliile de bronz in probele de simplu si de dublu ale Europenelor de tenis de masa

Jucatoarea romana Elizabeta Samara si unguroaica Georgina Pota s-au calificat, sambata, in semifinalele probei feminine de dublu din cadrul Campionatelor Europene de tenis de masa de la Ekaterinburg Rusia) si si-au asigurat medaliile de bronz,informeaza Agerpres. Samara s-a calificat in si semifinalele probei feminine de simplu dupa ce a dispus cu 4-1 11-9, 9-11, 14-12, 11-7, 11-7) de Georgina Pota Ungaria), in sferturi.

CE Tenis de masa: Eliza Samara va lupta pentru aur in proba de dublu feminin

Jucatoarea romana de tenis de masa Elizabeta Samara si partenera ei Georgina Pota Ungaria) vor lupta pentru medaliile de aur in proba feminina de dublu la Campionatele Europene de la Ekaterinburg Rusia), dupa ce au trecut, sambata, in semifinale, de perechea Jie Li Olanda)/Qian Li Polonia), cu 4-2 13-11, 11-6, 9-11, 3-11, 11-7, 12-10).

Eliza Samara si-a asigurat medalia de bronz in proba feminina de dublu la Europenele de tenis de masa

Jucatoarea romana Elizabeta Samara si unguroaica Georgina Pota s-au calificat, sambata, in semifinalele probei feminine de dublu din cadrul Campionatelor Europene de tenis de masa de la Ekaterinburg Rusia) si si-au asigurat medaliile de bronz,informeaza Agerpres.

CE Tenis de masa: Eliza Samara s-a calificat in finala

Jucatoarea de tenis de masa Elizabeta Samara s-a calificat in finala la Campionatul European de la Ekaterinburg Rusia), dupa ce a trecut de sportiva rusa Polina Mihailova, scor 4-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )