Libnet.ro
UNICEF

10:45

Elton John, internat la terapie intensiva din cauza unei infectii; artistul si-a anulat concertele pe care trebuia sa le sustine in lunile urmatoare

Hotnews Hotnews,
 Elton John, internat la terapie intensiva din cauza unei infectii; artistul si-a anulat concertele pe care trebuia sa le sustine in lunile urmatoare

Cantaretul Elton John a fost transportat de urgenta la un spital din Marea Britanie si a fost internat la sectia de terapie intensiva din cauza unei infectii cauzate de o bacterie potential letala pe care a contractat-o in timpul unui turneu din America de Sud, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Elton John, internat la terapie intensiva, din cauza unei infectii potential letale

Cantaretul Elton John 70 de ani) a fost transportat de urgenta la un spital din Marea Britanie si a fost internat la sectia de terapie intensiva din cauza unei infectii cauzate de o bacterie potential letala pe care a contractat-o in timpul unui turneu din America de Sud, informeaza site-ul cotidianului britanic The Telegraph, citat de News. ro.

Elton John, internat la terapie intensiva. Artistul e grav bolnav. Si-a anulat toate concertele

Elton John a ajuns in spital din cauza unei infectii severe, motiv pentru care a fost nevoit sa-si anuleze concertele din aprilie si mai de la Caesar's Palace, Las Vegas, informeaza CNN. Caesar's.

Sir Elton John, internat la terapie intensiva, dupa ce a fost diagnosticat cu o infectie severa

Sir Elton John se afla de doua zile la terapie intensiva, dupa o infectie potential fatala, anunta Mirror. Potrivit presei britanice, artistul s-ar fi imbolnavit in timpul turneului.

Elton John si-a anulat mai multe concerte din cauza unei infectii severe

Elton John a ajuns in spital din cauza unei infectii severe, motiv pentru care a fost nevoit sa-si anuleze concertele din aprilie si mai de la Caesar's Palace, Las Vegas, informeaza CNN. Caesar's.

Caz SOCANT in Caras-Severin! Un tanar de 17 ani UCIS cu batele din cauza unei postari pe Facebook

Un tanar de numai 17 ani din orasul Bocsa s-a stins din viata la spital, in noaptea de sambata spre duminica. Baiatul a fost lovit brutal cu batele si cu un topor de doi barbati,.

Adolescent omorat din cauza unei postari pe Facebook. Ce i-a scris unui prieten

Un tanar in varsta de 17 ani, din orasul Bocsa, judetul Caras-Severin, a fost ucis, sambata noapte, cu mai multe lovituri de bate si topor de un alt tanar si de catre.

Elton John a luat o infectie potential mortala din America de Sud

Elton John a fost internat la terapie intensiva dupa ce a luat o infectie potential mortata din America de Sud. Artistul se afla sub atenta supraveghere a medicilor si si-a anulat concertele de la Caesars Palace, Las Vegas.

Elton John, infectat cu o bacterie mortala in Chile! Si-a anulat toate concertele!

Sir Elton John se afla in pericol de moarte si si-a anulat toate concertele din lunile aprilie si mai. Acest lucru s-a intamplat dupa ce artistul a contactat o bacterie mortala in Chile.

Directorul general al LafargeHolcim a demisionat

Directorul general al LafargeHolcim, Eric Olsen, a demisionat din cauza unei investigatii referitoare la platile facute de grup in Siria pentru continuarea activitatii unei fabrici de ciment, fonduri care ar fi ajuns la organizatia Statul Islamic, transmite Bloomberg.

EXCLUSIV SURSE: CEDO anunta marti decizia pilot impotriva Romaniei din cauza conditiilor de detentie. Vor folosi Guvernul si PSD momentul pentru a forta golirea puscariilor de politicieni corupti si pentru a mutila legislatia penala?

Curtea Europeana a Drepturilor Omului va condamna Romania din cauza conditiilor precare de detentie, urmand sa pronunte cel mai probabil marti o decizie pilot, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Pe rolul Curtii este anuntata pentru marti, 25 aprilie, cauza Rezvimes si altii impotriva Romaniei. Potrivit surselor HotNews. ro, autoritatile romane se asteapta ca judecatorii Curtii de la Strasbourg sa pronunte in cauza Rezvimes asa numita hotarare pilot. Potrivit surselor citate, Curtea nu va aplica amenda uriasa de 80 de milioane de euro cu care tot ameninta politicienii romani, ci este de asteptat sa acorde un termen guvernului pentru a remedia problema conditiilor proaste din inchsiori si a suprapopularii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )