Libnet.ro
UNICEF

09:45

Elton John si-a anulat mai multe concerte din cauza unei infectii severe

B1 B1,
Elton John si-a anulat mai multe concerte din cauza unei infectii severe

Elton John a ajuns in spital din cauza unei infectii severe, motiv pentru care a fost nevoit sa-si anuleze concertele din aprilie si mai de la Caesar's Palace, Las Vegas, informeaza CNN. Caesar's. continuă pe B1

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara. Care sunt zonele afectate

Sunt conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Ilfov, Calarasi, dar si in Bucuresti, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Pe autostrada.

Ceata densa pe mai multe drumuri din sudul Romaniei, inclusiv din Bucuresti

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate luni dimineata, in conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Ilfov, Calarasi, precum si pe raza municipiului Bucuresti, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Mai multe instalatii din cadrul Grupului Electrica au suferit avarii

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile cod portocaliu si galben de ploaie, ninsoare si vant puternic, in special, in judetele din sud-estul tarii), incepand din data de 20 aprilie 2017, s-au produs mai multe avarii la instalatiile operatorilor de distributie a energiei electrice din cadrul Grupului Electrica - SDEE Muntenia Nord, SDEE Transilvania Nord si SDEE Transilvania Sud, precizeaza un comunicat de presa remis Redactiei.

Cod galben de vant puternic si ninsori in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, mai multe atentionari cod galben de intensificari ale vantului si ninsori viscolite, in zonele de munte ale judetelor Sibiu, Mehedinti,.

FOTO. Trei adolescenti sunt cercetati, dupa ce ar fi profanat mai multe morminte din Cimitirul Evreiesc

Trei copii cu varste cuprinse intre 13 si 16 ani, sunt cercetati pentru profanarea mai multor morminte din Cimitirul Evreiesc, situat pe raza sectorului 4, anunta Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

Elton John, infectat cu o bacterie mortala in Chile! Si-a anulat toate concertele!

Sir Elton John se afla in pericol de moarte si si-a anulat toate concertele din lunile aprilie si mai. Acest lucru s-a intamplat dupa ce artistul a contactat o bacterie mortala in Chile.

Elton John, internat la terapie intensiva. Artistul e grav bolnav. Si-a anulat toate concertele

Elton John a ajuns in spital din cauza unei infectii severe, motiv pentru care a fost nevoit sa-si anuleze concertele din aprilie si mai de la Caesar's Palace, Las Vegas, informeaza CNN. Caesar's.

Elton John, internat la terapie intensiva din cauza unei infectii; artistul si-a anulat concertele pe care trebuia sa le sustine in lunile urmatoare

Cantaretul Elton John a fost transportat de urgenta la un spital din Marea Britanie si a fost internat la sectia de terapie intensiva din cauza unei infectii cauzate de o bacterie potential letala pe care a contractat-o in timpul unui turneu din America de Sud, scrie News. ro.

Elton John a luat o infectie potential mortala din America de Sud

Elton John a fost internat la terapie intensiva dupa ce a luat o infectie potential mortata din America de Sud. Artistul se afla sub atenta supraveghere a medicilor si si-a anulat concertele de la Caesars Palace, Las Vegas.

Elton John, internat la terapie intensiva, din cauza unei infectii potential letale

Cantaretul Elton John 70 de ani) a fost transportat de urgenta la un spital din Marea Britanie si a fost internat la sectia de terapie intensiva din cauza unei infectii cauzate de o bacterie potential letala pe care a contractat-o in timpul unui turneu din America de Sud, informeaza site-ul cotidianului britanic The Telegraph, citat de News. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )