Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elton John vrea sa ajunga la Vladimir Putin. Ce mesaj are artistul pentru liderul rus

România Liberă România Liberă,
Elton John vrea sa ajunga la Vladimir Putin. Ce mesaj are artistul pentru liderul rus

Sir Elton John a declarat ca ar vrea sa il cunoasca pe liderul rus, Vladimir Putin, pentru a discuta despre atitudinea ridicola a celui din urma privind drepturile comunitatii LGBT, conform BBC News. continuă pe România Liberă

Elton John vrea sa discute cu Vladimir Putin despre drepturile homosexualilor: Atitudinea lui e ridicola

Elton John vrea sa poarte o discutie cu presedintele rus Vladimir Putin pe tema drepturilor minoritatilor sexuale. Artistul britanic sustine ca atitudinea liderului rus privind persoanele homosexuale este ridicola si plina de prejudecati, transmite The Telegraph.

Sir Elton John critica Ucraina in privinta drepturilor comunitatii LGBT

Cantaretul britanic Elton John, care a vorbit sambata la o conferinta internationala organizata la Kiev, a aparat drepturile homosexualilor din Ucraina, declarand ca aceasta tara mai are multe lucruri.

Elton John apara drepturile homosexualilor din Ucraina: A fi tolerant nu este doar corect moral ci pentru aceasta tara este cel mai istet lucru

Elton John a aparat drepturile homosexualilor din Ucraina. Cantaretul britanic a indemnat la toleranta fata de comunitatile homosexuale, bi sau transsexuale. Homosexualitatea, care era pedepsita de lege in U.

Contul de Instagram dedicat lui Vladimir Putin este mai amuzant decat ai crede [FOTO]

Internetul adora sa puna mesaje inspirationale pe fotografii cu peisaje, momente din viata, sau obiecte oarecare. Cand acest tip ce mesaje sunt plasate pe fotografii cu temutul presedinte al Rusiei, Vladimir Putin, acestea devin de o mie de ori mai amuzante si parca te indeamna sa le urmezi sfatul. Daca nu de buna voie, poate [] Contul de Instagram dedicat lui Vladimir Putin este mai amuzant decat ai crede [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vladimir Putin s-a intalnit cu Silvio Berlusconi in Peninsula Crimeea

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a intalnit vineri, in fosta regiunea ucraineana Crimeea, cu fostul premier italian Silvio Berlusconi, informeaza site-ul agentiei Reuters .

Vladimir Putin s-a intalnit cu Silvio Berlusconi in Crimeea

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a intalnit vineri, in fosta regiunea ucraineana Crimeea, cu fostul premier italian Silvio Berlusconi, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Pozele care il parodiaza pe Vladimir Putin te vor motiva sa faci ceva cu viata ta

Vladimir Putin, ai putea crede, este un om fara suflet. Totul se schimba insa in momentul in care incepi sa urmaresti un cont de Instagram care il parodiaza si unde realitatea e alta.

Cine este Vladimir Jurowski, vehiculat pentru a fi noul director artistic al Festivalului Enescu 2017. Unul din primii 10 dirijori ai lumii, opozant al lui Vladimir Putin, caruia i-a adresat o scrisoare in care denunta cenzura artistica a regimului

Numele lui Vladimir Jurowski, dirijor principal al uneia dintre cele mai cunoscute orchestre britanice ale momentului, London Philharmonic Orchestra, este vehiculat pentru ocuparea functiei de Director Artistic al Festivalului Enescu pentru editia 2017, alaturi de legendarul Zubin Mehta, care va fi Presedinte Onorific, potrivit unor surse apropiate de colaboratori. Un iubitor si promotor al muzicii lui George Enescu, Vladimir Jurowski este unul din primii 10 dirijori ai lumii in acest moment, potrivit The Guardian. Este considerat un muzician vizionar, curajos, dar si un om cu o puternica structura morala, fiind recunoscut pentru opozitia explicita fata de Vladimir Putin si de regimul sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )