Libnet.ro
UNICEF

14:15

Pozele care il parodiaza pe Vladimir Putin te vor motiva sa faci ceva cu viata ta

Adevărul Adevărul,
Pozele care il parodiaza pe Vladimir Putin te vor motiva sa faci ceva cu viata ta

Vladimir Putin, ai putea crede, este un om fara suflet. Totul se schimba insa in momentul in care incepi sa urmaresti un cont de Instagram care il parodiaza si unde realitatea e alta. continuă pe Adevărul

Contul de Instagram dedicat lui Vladimir Putin este mai amuzant decat ai crede [FOTO]

Internetul adora sa puna mesaje inspirationale pe fotografii cu peisaje, momente din viata, sau obiecte oarecare. Cand acest tip ce mesaje sunt plasate pe fotografii cu temutul presedinte al Rusiei, Vladimir Putin, acestea devin de o mie de ori mai amuzante si parca te indeamna sa le urmezi sfatul. Daca nu de buna voie, poate [] Contul de Instagram dedicat lui Vladimir Putin este mai amuzant decat ai crede [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vladimir Putin s-a intalnit cu Silvio Berlusconi in Crimeea

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a intalnit vineri, in fosta regiunea ucraineana Crimeea, cu fostul premier italian Silvio Berlusconi, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Sportivii, oamenii de cultura, de arta si cei care servesc interesele nationale vor primi cetatenia romana mai usor

Cetatenii straini care servesc Romania ar putea obtine mai usor cetatenia. Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta in sedinta de guvern. Ordonanta de urgenta ii vizeaza pe sportivi, pe oamenii.

Domeniile in care companiile din Romania vor face angajari pe final de 2015

Un procent de 19% dintre angajatorii romani vor sa angajeze in ultimele trei luni care au mai ramas din 2015, arata cea mai recenta editie a studiul Manpower privind Perspectivele de Angajare de Forta de Munca. Iata cele mai dinamice piete ale fortei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )