Libnet.ro
UNICEF

13:00

Elvetia, prima tara din lume care vinde obligatiuni pe zece ani cu randament negativ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elvetia, prima tara din lume care vinde obligatiuni pe zece ani cu randament negativ

Elvetia a devenit prima tara din lume care a emis obligatiuni guvernamentale pe zece ani cu randament negativ, de - 0,055%, arata datele publicate de Trezoreria Federala, conform Reuters, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Elvetia, prima tara cu obligatiuni pe 10 ani la randament negativ

Elvetia a atras, astazi, aproape 232,5 milioane franci 222,6 milioane euro) din vanzarea de obligatiuni pe 10 ani la un randament de minus 0,055% pe an, devenind, astfel, primul stat din lume care emite titluri cu aceasta maturitate la un randament negativ, scrie The Wall Street Journal WSJ).

Elvetia, primul stat care emite obligatiuni pe 10 ani cu randament negativ

Elvetia a atras miercuri aproape 232,5 milioane de franci 222,6 milioane euro) din vanzarea de obligatiuni pe 10 ani la un randament de minus 0,055% pe an, devenind primul stat din lume care emite titluri cu aceasta maturitate la un randament negativ.

Cine sunt alpinistii romani care vor sa infiga tricolorul pe cele mai inalte varfuri din lume

Cinci alpinisti romani se afla in Nepal, respectiv in drum spre Tibet China), pentru proiecte de expeditii diferite in Himalaya, cel mai inalt lant muntos din lume, potrivit Federatiei Romane de Alpinism si Escalada FRAE). Iata cine sunt alpinistii.

Cea mai batrana persoana din lume A MURIT la 116 ani

La doar cateva zile dupa ce a devenit cea mai batrana persoana din lume, americanca Gertrude Weaver a murit. Weaver, nascuta in 1898 116 ani), a devenit cea mai batrana persoana din lume la 1.

Cel mai mare accelerator de particule din lume a fost repornit. Le va permite fizicienilor sa-si extinda aria cercetarilor

Cel mai mare si mai puternic accelerator de particule din lume, Large Hadron Collider LHC), apartinand CERN, a fost repornit duminica, dupa doi ani de operatii de mentenanta si consolidare si dupa o scurta.

Faze Tari: Ultima moda in China! Amante snopite in bataie pe strada de sotiile inselate; Cea mai scumpa gogoasa din lume contine aur de 24 de carate si diamante; In Venezuela e criza de hartie igienica

Captura realizata de trei turisti din Noua Zeelanda. Au folosit o undita si apoi au facut poze cu el. Trei turisti din Noua Zeelanda, Andreas Rasmussen. I-au furat masina nou-nouta din fata casei! Mesajul femeii este incredibil: Le multumesc hotilor. O americanca din St. Louis, Missouri.

Oamenii de stiinta din America au creat o baterie din aluminiu care se incarca intr-un minut (VIDEO)

Oamenii de stiinta din America au creat o baterie din aluminiu care se incarca intr-un minut, este ieftina de produs, usoara si foarte flexibila, scrie Reuters. O echipa de la Stanford University din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )