Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elvetia, prima tara cu obligatiuni pe 10 ani la randament negativ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elvetia, prima tara cu obligatiuni pe 10 ani la randament negativ

Elvetia a atras, astazi, aproape 232,5 milioane franci 222,6 milioane euro) din vanzarea de obligatiuni pe 10 ani la un randament de minus 0,055% pe an, devenind, astfel, primul stat din lume care emite titluri cu aceasta maturitate la un randament negativ, scrie The Wall Street Journal WSJ). continuă pe Ziarul Bursa

Elvetia, primul stat care emite obligatiuni pe 10 ani cu randament negativ

Elvetia a atras miercuri aproape 232,5 milioane de franci 222,6 milioane euro) din vanzarea de obligatiuni pe 10 ani la un randament de minus 0,055% pe an, devenind primul stat din lume care emite titluri cu aceasta maturitate la un randament negativ.

Elvetia a emis obigatiuni pe zece ani cu randament negativ

Elvetia a emis miercuri, in premiera, obligatiuni pe zece ani cu randament negativ, potrivit unui comunicat al Administratiei federale a finantelor din Berna, citat de AFP.

VIDEO O concurenta de la Romanii au talenta cantat o melodie in memoria elevului model, ucis in fata scolii. Reactia criminalului: L-am omorat. Iau 10 ani pentru un prost

Andrei Goreci, elev la Liceul Tudor Arghezi din Craiova, a fost omorat in anul 2010 cu doua lovituri de cutit, chiar langa institutia de invatamant. Tanarul a murit incercand sa isi salveze un prieten.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )