Libnet.ro
UNICEF

11:46

eMAG tocmai a pus mesajul pe site: se intampla de Black Friday cu toate aceste produse. Catalogul momentului in Romania

Playtech Playtech,
eMAG tocmai a pus mesajul pe site: se intampla de Black Friday cu toate aceste produse. Catalogul momentului in Romania

Catalogul eMAG de Black Friday a fost dezvaluit peste noapte cu reduceri la unele dintre cele mai cautate produse. Dar surpriza momentului e pe site-ul magazinului inainte de momentul Black. continuă pe Playtech

eMAG da gratis asa ceva de Black Friday: BMW de zeci de mii de euro pus la bataie. Cum pui mana pe el?

EMAG a venit cu o promisiune exceptionala de Black Friday: da gratis o masina unui roman norocos. Si e destul de simplu sa te bati sa fii tu acel roman. Am detaliat mai jos. Pe 13.

eMAG parca a dat drumul la Black Friday mai devreme. Preturi infime la telefoane Samsung si Huawei

Mai e un pic pana la Black Friday, dar eMAG deja are mii de reduceri pe site. Sunt telefoane ieftine de la Samsung si Huawei, la fix sa iei ceva bun si nou. Daca erai in cautarea unui telefon.

eMAG te imbraca din cap pana in picioare: haine, incaltaminte, accesorii de firma la pret de second. Se intampla de Black Friday

Poate te-ai obisnuit cu eMAG pentru electronice si electrocasnice, dar sunt reduceri senzationale la haine, accesorii si nu numai. De Black Friday, preturile au luat-o cu adevarat in jos. eMAG.

Black Friday la eMAG: Care sunt primele produse care se vor afla la reducere

EMAG anunta primele produse din oferta Black Friday cu numarul 10, care va incepe maine. Anul acesta, clientii eMAG vor fi intampinati cu o oferta care cuprinde 4 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale in valoare de 300 de milioane de lei.

eMAG Black Friday a inceput: goleste depozitul chiar acum cu preturi de nimic la milioane de produse

Dimineata devreme - atat a transmis eMAG inainte de debutul campaniei de Black Friday. Si a inceput dimineata devreme cu o multime de reduceri la milioane de produse. Black Friday la eMAG a.

E pomana curata: catalogul eMAG de Black Friday cu reduceri de-ti sta mintea in loc

EMAG promite record de reduceri de Black Friday. Ca idee, vor fi peste 4 milioane de produse listate cu pret redus. Si unele dintre cele mai bune oferte sunt aici. inainte de Black Friday eMAG a.

INTERVIU. Stejara Pircan, vicepresedinte eMAG: Obiectivul nostru este de a livra comenzile de Black Friday pana pe 27 noiembrie

Cu doua zile inainte de inceputul celui mai mare eveniment de vanzari din an, am vorbit cu vicepresedintele eMAG, Stejara Pircan, despre pregatirile din acest an, data de livrare a coletelor si conditiile speciale in care este organizata ziua de Black Friday.

Catalogul eMAG e tot ce-ti trebuie inainte de Black Friday: reduceri la 4 milioane de produse

EMAG va organiza Black Friday vineri, 13 noiembrie. Cu cateva zile inainte de aceasta data a venit cu un catalog in care se regasesc produsele la care ai reduceri mari anul acesta. Black Friday.

Black Friday la eMAG e forta fortzinni, anu asta rupe tot ca Lamborghini

EMAG a bagat reduceri exceptionale de Black Friday. Si ca sa vezi ca-i chiar forta anul acesta, inca are reduceri la peste doua milioane de produse. A vandut jumatate din stoc pana.

eMAG le-a pus pe site cat toata lumea era atenta la Black Friday: reduceri de zile mari chiar azi

EMAG e in plina pregatire a campaniei de Black Friday, dar asta nu inseamna ca pe site nu sunt reduceri. Ba chiar unele consistente, dupa cum vezi din lista de mai jos cu economii de mii de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )