Libnet.ro
UNICEF

06:00

Emil Boc: Alegerile prezidentiale din acest an, mai interesante ca niciodata datorita numarului de candidati (VIDEO)

B1 B1,
Emil Boc: Alegerile prezidentiale din acest an, mai interesante ca niciodata datorita numarului de candidati (VIDEO)

Fostul premier Emil Boc considera ca alegerile prezidentiale din acest an sunt mai interesante ca niciodata, tinand cont de numarul mare de candidati inscrisi in cursa electorala. Alegerile. continuă pe B1

Emil Boc: Alegerile prezidentiale din acest an, mai interesante ca niciodata datorita numarului de candidati

Fostul premier Emil Boc considera ca alegerile prezidentiale din acest an sunt mai interesante ca niciodata, tinand cont de numarul mare de candidati inscrisi in cursa electorala. Alegerile.

Emil Boc: Alegerile prezidentiale din acest an sunt mai interesante ca niciodata

Emil Boc a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca niciodata nu au fost inscrisi 14 candidati pentru cea mai inalta functie in stat.

Emil Boc: Niciodata nu am avut atat de multi candidati la prezidentiale, si mai ales femei

Fostul premier Emil Boc considera ca alegerile prezidentiale din acest an sunt mai interesante ca niciodata, tinand cont de numarul mare de candidati, 14, inscrisi in cursa electorala.

Senatorul Octavian Bot: Elenei Udrea ii sta mai bine descoperita. Arata mai bine. Monica Macovei este sinistra

Calin Popescu T[riceanu este candidatul ideal la alegerile prezidentiale din acest an, fiind un liberal autentic, lucru care nu poate fi spus despre Klaus Iohannis, in timp ce Monica Macovei este sinistra, iar Elena Udrea arata bine. Aceasta este opinia deputatului bihorean Octavian Bot.

Contestatiile fata de candidatura lui Ponta la alegerile prezidentiale, respinse de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala CC) a respins, duminica seara, cele doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie. Judecatorii CC au dezbatut.

Emil Boc: Disparitia PDL nu este o idee buna. Nu intentionez sa parasesc partidul

Emil Boc a declarat, duminica, la Bata, ca diaparitia PDL nu este o idee buna, astfel ca nu era momentul unei fuziuni intre PDL si PNL, o alianta fiind mai potrivita, relateaza Agerpres. Disparitia PDL nu.

ANI a lansat o sectiune distincta pentru declaratiile de avere si interese ale candidatilor la alegerile prezidentiale

Candidatii la alegerile prezidentiale isi pot depune declaratiile de avere si interese mai simplu. Agentia Nationala de Integritate a lansat pe pagina de Internet www. integritate. eu) o sectiune distincta pentru aceste declaratii.

CCR a respins contestatiile privind candidaturile lui Ponta, Iohannis si Macovei la alegerile prezidentiale

Alte cinci contestatii care au vizat candidaturile lui Victor Ponta, Klaus Iohannis si Monica Macovei la alegerile prezidentiale au fost respinse miercuri de Curtea Constitutionala a Romaniei, informeaza Mediafax.

14 competitori si-au depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Un numar de 14 competitori si-au depus candidatura la Biroul Electoral Central BEC) pentru a intra in alegerile prezidentiale.

Teodor Melescanu si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale (VIDEO)

Fostul director al SIE Teodor Melescanu si-a depus, marti, la BEC, candidatura pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. Fac acest pas cu multa incredere, este un pas de maturitate dupa o viata pe care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )