Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eminem despre noul album MMLP2: Este vorba despre nostalgie!

Devorator Monden Devorator Monden,
Eminem despre noul album MMLP2: Este vorba despre nostalgie!

Pe cinci noiembrie rapperul american isi va lansa cel de-al optulea album din cariera, intitulat The Marshall Mathers LP 2, cunoscut publicului si ca MMLP2. Considerat de multa lume o continuare intru totul a mult aclamatului The Marshall Mathers LP lansat in anul 2000, Eminem a lamurit de curand in cadrul unui interviu cum sta . continuă pe Devorator Monden

Acasa, noul album Smiley disponibil pentru precomanda |VIDEO

Incepand de astazi, Acasa noul album al lui Smiley este disponibil pentru precomanda pe site-ul oficial al artistului, www. smileyonline. ro, platforma care ofera si posibilitatea de a asculta fragmente din fiecare piesa. Tot pe www. smileyonline. ro utilizatorii pot urmari non-stop prin live streaming ce se intampla in studiourile HaHaHa Production, dar si un mini-serial care .

Maxim, am Spus!, noul album Maximilian, poate fi ascultat online!

Okapi Sound prezinta astazi, 21 octombrie, cel de-al doilea material solo Maximilian, Maxim, Am Spus, pe canalul oficial de YouTube si pe iTunes. Daca incepand de vineri, 18 octombrie, albumul Maxim, Am Spus!!! a putut fi ascultat in avanpremiera pe Zonga, incepand de astazi, materialul este disponibil atat pentru ascultare pe canalul oficial de YouTube .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )