Libnet.ro
UNICEF

20:30

Eminem a lansat un avertisment dur la adresa lui Donald Trump: Voi face ca intregul lui brand sa se scufunde AUDIO

Adevărul Adevărul,
Eminem a lansat un avertisment dur la adresa lui Donald Trump: Voi face ca intregul lui brand sa se scufunde AUDIO

Rapperul Eminem l-a criticat virulent pe Donald Trump intr-un nou cantec, intitulat No Favors, care a fost inclus pe albumul I Decided al colegului sau de breasla Big Sean, lansat vineri. in aceasta piesa, Eminem i-a adresat un avertisment dur presedintelui american, spunand ca va actiona in asa maniera incat intregul lui brand sa se scufunde, informeaza CNN, potrivit News. ro. continuă pe Adevărul

Eminem, atac dur la adresa presedintelui SUA. Trump e o tarfa

Rapperul american Eminem l-a criticat virulent pe Donald Trump intr-un noua piesa, intitulata No Favors, ce a fost inclusa pe albumul I Decided al colegului sau de breasla Big Sean .

Directorul Uber s-a retras din echipa de consiliere economica a presedintelui Donald Trump

Directorul Uber, Travis Kalanick, a anuntat joi noaptea ca se va retrage imediat din echipa de consiliere economica a presedintelui Donald Trump. Decizia CEO-ului are legatura cu criticile dure pe care le-a primit din partea angajatilor si a clientilor, care au amenintat chiar sa boicoteze aplicatia de ride-sharing din Statele Unite, transmite BBC.

Directorul Uber s-a retras din echipa de consiliere economica a presedintelui Donald Trump

Directorul Uber, Travis Kalanick, a anuntat joi noaptea ca se va retrage imediat din echipa de consiliere economica a presedintelui Donald Trump. Decizia CEO-ului are legatura cu criticile dure pe care le-a primit din partea angajatilor si a.

Casa Alba incearca sa boicoteze CNN: Oamenii lui Donald Trump au refuzat sa mai apara in emisiunile postului de televiziunie

Responsabilii de la Casa Alba s-au tinut departe de platourile televiziunii CNN, conform unei surse din administratia Trump, intrucat Donald Trump, noul presedinte al Statelor Unite si televiziunea de s.

Donald Trump promite sa restabileasca interdictia de calatorie suspendata de un judecator american

Presedintele american Donald Trump a promis sambata sa anuleze o hotarare judecatoreasca prin care a fost suspendat decretul impotriva imigratiei din sapte tari musulmane, relateaza BBC News.

Casa Alba ancheteaza scurgeri de informatii privind convorbirile telefonice purtate de presedintele Donald Trump

Casa Alba ancheteaza modul in care au fost dezvaluite informatii despre recentele convorbiri telefonice ale presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, cu omologul sau mexican si cu premierul Australiei, transmite Reuters.

Donald Trump si Papa Francisc ar fi fost nominalizati pentru Premiul Nobel pentru Pace

Presa britanica, citand surse din cercul membrilor Comitetului Nobel spune ca presedintele SUA Donald Trump ar fi fost nominalizat pentru premiul Nobel pentru Pace, pentru al doilea an consecutiv.

Ministerul de Externe al Rusiei anunta ca presedintele Donald Trump pare dispus sa colaboreze cu Kremlinul

Ministerul de Externe al Rusiei a anuntat, joi dimineata, ca noul presedinte al SUA, Donald Trump, a demonstrat bunavointa de a colabora cu partea rusa.

Tactica avanseaza si pastreaza! Vladimir Putin ii da teste lui Donald Trump in estul Ucrainei

Administratia Trump este in fata unui test major de politica externa, initiatorul fiind Vladimir Putin, care a reactivat conflictul din estul Ucrainei imediat dupa ce a vorbit la telefon cu presedintele american.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )