Libnet.ro
UNICEF

11:00

Emisiune eveniment Sinteza zilei! Strategul lui Barack Obama, invitatul special al lui Mihai Gadea

Antena3 Antena3,
Emisiune eveniment Sinteza zilei! Strategul lui Barack Obama, invitatul special al lui Mihai Gadea

Emisiune eveniment Sinteza zilei! Invitatul special al lui Mihai Gadea este strategul lui Barack Obama, Mitch Stewart, omul care a obtinut victorii cruciale pentru cel mai puternic lider al planetei. Pe cine vede. continuă pe Antena3

Strategul lui Barack Obama, consilierul lui Victor Ponta. Aveti un presedinte nepopular si oamenii sunt flamanzi dupa o perspectiva proaspata

Invitatul special al lui Mihai Gadea este strategul lui Barack Obama, Mitch Stewart, omul care a obtinut victorii cruciale pentru cel mai puternic lider al planetei. URMARITI iN DIRECT SINTEZA ZILEI Mitch.

Ponta si-a angajat strateg american. Cine este Mitch Stewart, fostul consilier al lui Barack Obama

Premierul Victor Ponta va fi consiliat, in campania pentru alegerile prezidentiale, si de un strateg american. Mitch Stewart este in prezent partener la firma 270 Strategies, dar in trecut a lucrat inclusiv pentru presedintele SUA, Barack Obama.

Colapsul politicii externe a lui Barack Obama

Incapacitatea presedintelui american de a opri ascensiunea organizatiei teroriste Statul Islamic SI), precum si declaratiile sale conform carora doreste sa reduca aceasta problema la una care se poate gestiona, demonstreaza, in opinia lui Rich Lowry, de la Politico. com, prabusirea politicii externe a lui Barack Obama.

Colapsul politicii externe a lui Barack Obama in Orientul Mijlociu

Incapacitatea presedintelui american de a opri ascensiunea organizatiei teroriste Statul Islamic SI), precum si declaratiile sale conform carora doreste sa reduca aceasta problema la una care se poate gestiona, demonstreaza, in opinia lui Rich Lowry, de la Politico. com, prabusirea politicii externe a lui Barack Obama.

Barack Obama regreta ca a jucat golf in urma interventiei privind decapitarea lui James Foley

Presedintele amsrican Barack Obama a declarat, duminica, ca regreta faptul ca a mers sa joace golf imediat dupa ce a denuntat, in cadrul unei conferinte de presa, decapitarea unui jurnalist american de catre.

Barack Obama va prezenta miercuri planul de actiune pentru lupta impotriva Statului Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a anuntat ca isi va prezenta miercuri planul de actiune pentru lupta impotriva Statului Islamic, afirmand ca nu prevede trimiterea de trupe americane pe teren si ca nu.

Vizita surpriza a presedintelui Barack Obama la Stonehenge

Dupa o saptamana extrem de incarcata la nivel de politica externa, presedintele american Barack Obama a facut un ocol de pe ruta stabilita. Marine One unitate a marinei americane care il transpo.

SINTEZA ZILEI. Predoiu, garantul tuturor abuzurilor din timpul regimului Basescu

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea a prezentat o serie de documente care arata ca fostul ministru al Justitiei si posibil viitor premier al Romaniei, Catalin Predoiu, a fost.

Sinteza zilei: Cum au ajuns cel putin 100 de milioane de euro in buzunarele unor firme portocalii

Mihai Gadea a continuat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei seria dezvaluirilor privind sumele uriase de bani impartite firmelor apropiate regimului Basescu, aratand cum au fost praduite de.

EXCLUSIV Antena 3 a difuzat un interviu cu Mitch Stewart, prezentat drept omul care l-a facut presedinte pe Obama. Stewart este in prezent consultant angajat de Victor Ponta, dar acest detaliu era tinut secret

Antena 3 a anuntat pentru marti seara o emisiune eveniment Sinteza Zilei: Invitatul special al lui Mihai Gadea este strategul lui Barack Obama, Mitch Stewart, omul care a obtinut victorii cruciale pentru cel mai puternic lider al planetei. Pe cine vede Mitch Stewart viitor presedinte al Romaniei si cum comenteaza ipoteza suspendarii lui Basescu. Ce nu spune Antena 3 este de ce l-ar interesa pe strategul lui Obama ce se intampla fix in Romania. Potrivit surselor HotNews. ro, Mitch Stewart este de cateva luni bune consultantul lui Victor Ponta, avand chiar un contract incheiat pentru campania liderului PSD dar acest detaliu nu a fost facut public. 30 Mitch Stewart a fost prezentat inca din debutul emisiunii drept seful echipei de consultanta a premierului Victor Ponta.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.28 seconds )