Libnet.ro
UNICEF

22:45

Emisiunea Pe bune?!, revine cu al doilea sezon la Pro TV: cand incepe si ce vedete sunt invitate

Adevărul Adevărul,
Emisiunea Pe bune?!, revine cu al doilea sezon la Pro TV: cand incepe si ce vedete sunt invitate

Andi Moisescu, Costi Dita si Cosmin Natanticu revin pe micile ecrane cu un nou sezon al quiz show-ului Pe bune?!, luna aceasta, la PRO TV. continuă pe Adevărul

Cand incepe noul show matrimonial de la Pro TV

Reality show-ul Ma insoara mama! incepe la jumatatea lunii februarie la Pro TV, cand opt baieti haiosi si plini de viata vor incearca sa-si gaseasca perechea potrivita cu ajutorul mamelor lor, bazandu-se pe deciziile pe care acestea le vor lua pentru ei.

Dana Rogoz revine la Pro TV in noul reality show al postului: ce rol va avea

Actrita Dana Rogoz revine la Pro TV si va prezenta alaturi de Cove reality show-ul Ma insoara mama!, care va debuta pe micile ecrane in aceasta primavara.

INTERVIU Corina Caragea, prezentatoare TV: Nu mi-am propus sa ajung la Pro TV. Costi Mocanu a asteptat un an sa accept oferta

Corina Caragea 35 de ani) a povestit cum a ajuns la pupitrul stirilor sportive de la Pro TV in urma cu 13 ani, dupa ce primul sau contact cu televiziunea a fost ca dansatoare la Surprize-Surprize. Prezentatoarea a povestit si cum au afectat-o neadevarurile speculate de presa tabloida legate de realtiile sale cu diversi barbati celebri.

Stirista Pro TV Andreea Marinescu s-a casatorit pentru a doua oara: primele imagini de la ceremonie

Prezentatoarea Stirilor Pro TV Andreea Marinescu 37 de ani) s-a casatorit cu politistul criminalist Adi Tiulescu 40 de ani). Ceremonia, care a avut loc in acest weekend, a fost una extrem de discreta si vine la un an dupa ce au devenit parintii unui baietel.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )