Libnet.ro
UNICEF

20:30

Emisiunea de business WALL-STREET 360 revine cu un nou sezon: vezi calendarul saptamanii 14-20 septembrie. Tema saptamanii: Back to School

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Emisiunea de business WALL-STREET 360 revine cu un nou sezon: vezi calendarul saptamanii 14-20 septembrie. Tema saptamanii: Back to School

Emisiunea de business WALL-STREET 360, lansata in septembrie 2014, revine cu un nou sezon. Calendarul saptamanii 14-20 septembrie include invitati din mai multe industrii: investitori imobiliari care au pariat pe camine private, proprietari de scoli. continuă pe Wall-Street Ro

BACK TO SCHOOL. Stim totul despre piata instrumentelor de scris: afla evolutia pietei in emisiunea WALL-STREET 360

Ileana Tilvan, manager in cadrul GfK Romania, este invitata emisiunii de business, difuzata astazi, ora 12:30. Tema saptamanii: Back to school.

Ce asteptari au jucatorii din real estate de la piata in urmatoarele 12 luni: Wall-Street Survey

Jucatorii din piata de real estate vad in general o evolutie pozitiva a pietei in urmatoarele 12 luni, majoritatea considerand ca numarul proiectelor aflate in constructie va creste, iar in acelasi timp vor exista si cresteri foarte mici ale costurilor.

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Wall Street a inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Lugera: Cel mai mare salariu oferit in 2015 a fost de 10.000 euro net pe luna unui director financiar

Cel mai bine platit manager recrutat de Lugera in 2015 este un director financiar al carui salariul urca pana la 10. 000 de euro net, a declarat pentru WALL-STREET. RO Cristina Savuica, sefa organizatiei.

Wall Street a deschis in crestere

Trei dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Omer Susli, Praktiker: 50%-60% din locuintele din Romania nu sunt la standardele Uniunii Europene

Mai mult de jumatate 50%-60%) din locuintele din Romania nu sunt la standardele Uniunii Europene, sustine Omer Susli, proprietarul Praktiker, prezent la conferinta ReConstruct , organizata de WALL-STREET. RO in parteneriat cu Genesis Development si.

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in coborare.

InterContinental Bucuresti, hotelul de business al anului 2015 in Romania

InterContinental Bucuresti a castigat premiul Romanias Leading Business Hotel in cadrul celebrei ceremonii World Travel Awards 2015, denumita Oscarul industriei turistice.

BCR Banca pentru Locuinte lanseaza un nou tip de credit in lei cu dobanda fixa

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL) lanseaza un nou tip de credit in lei, denumit Creditul fix pentru casa destinat doar pentru finantarea activitatilor de modernizare, reabilitare, consolidare, extindere locuinta sau constructie locuinta,.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )