Libnet.ro
UNICEF

00:07

Emmanuel Macron a luat decizia radicala! Guvernul francez vrea sa reduca numarul parlamentarilor cu un sfert

B1 B1,
Emmanuel Macron a luat decizia radicala! Guvernul francez vrea sa reduca numarul parlamentarilor cu un sfert

Guvernul francez a avizat miercuri trei proiecte de reforma institutionala prin care, printre altele, se doreste reducerea cu 25% a numarului de parlamentari si ca 20% dintre deputati sa fie alesi printr-un. continuă pe B1

Guvernul francez vrea sa reduca numarul parlamentarilor

Guvernul francez a anuntat o reforma institutionala prin care, printre altele, se doreste reducerea .

ATENTIE! STAI LA BLOC? Guvernul A LUAT DECIZIA RADICALA!

Guvernul a semnat o ordonanta potrivit careia persoanele care doresc sa isi continue activitatea de administrator de bloc vor avea la dispozitie doi ani pentru a obtine atestarea.

S-a terminat! Rona Hartner a luat decizia radicala! S-a intamplat pe patul de spital! Fanii sunt in stare de SOC

Rona Hartner 46 de ani) trece prin una dintre cele mai mari cumpene ale vietii sale: cancerul de colon. Cu toate acestea, artista nu vrea sa se dea batuta si face orice pentru a-si pastra starea de spirit.

A fost DECONTECTAT de la aparate. Familia a luat decizia radicala

Un barbat italian a murit in urma cu doua zile, dupa ce a stat timp de 31 de ani in coma. Ignazio Okamoto, un tanar din tata mexican, de origine japonez, si mama italianca, a fost implicat intr-un.

Liderii din G7 au luat decizia cruciala pentru gigantii internetului! Noi reguli de fiscalitate internationala

Un nou acord a fost atins in cadrul G7 pentru ca in 2020 sa poata fi aplicate noi reguli alefiscalitatii internationale, potrivit unui anunt facut de presedinteleFrantei, Emmanuel Macron. in.

Noi contre intre presedintii din Brazilia si Franta. Jair Bolsonaro a sugerat ca Emmanuel Macron l-ar ataca pentru ca are o sotie mai tanara decat el (FOTO)

Disputa dintre Jair Bolsonaro si Emmanuel Macron a atins noi cote. Presedintele Braziliei a distribuit o postare in care un internaut o ironiza pe prima doamna a Frantei, sugerand ca liderul de la Elysees il.

Emmanuel Macron: Nu exista consens cu privire la invitarea Rusiei la urmatorul summit G7

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a declarat luni ca nu exista un consens in randul liderilor G7 referitor la invitarea Rusiei la urmatorul summit al organizatiei, care va avea loc in Statele Unite, scrie Mediafax, citand Euronews.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )