Libnet.ro
UNICEF

08:47

Erdogan: In jur de 20 de membri ai Statului Islamic au fost arestati in legatura cu atacul de la aeroportul Ataturk

Hotnews Hotnews,
 Erdogan: In jur de 20 de membri ai Statului Islamic au fost arestati in legatura cu atacul de la aeroportul Ataturk

Circa 20 de membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic, majoritatea straini, au fost arestati in legatura cu triplul atac sinucigas de marti de la aeroportul international Ataturk din Istanbul, soldat cu 45 de morti, a anuntat sambata presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Trump vrea sa folosesca NATO in lupta contra Statului Islamic

Republicanul Donald Trump a declarat ieri ca daca va fi ales presedinte al Statelor Unite pe 8 noiembrie, el nu se va opune folosirii fortelor NATO in lupta contra militantilor Statului Islamic intr-o noua misiune pentru o alianta pe care a numit-o invechita, relateaza Reuters.

Un medic tunisian, general de armata, care incerca sa-si recupereze fiul ce se alaturase Statului Islamic, printre cei ucisi marti in atacul din Istanbul

Un doctor militar tunisian care incerca sa-si recupereze fiul ce se alaturase Statului Islamic in Siria este printre cei ucisi in atacul sinucigas de marti din aeroportul din Istanbul, potrivit unor surse citate de Guardian.

Seful CIA: Atentatul de la Istanbul poarta marca Statului Islamic, iar jihadistii ar putea lovi astfel si in SUA

Directorul CIA, John Brennan, spune ca atentatele teroriste din Aeroportul Ataturk din Istanbul poarta marca Statului Islamic si ca astfel de detonari de bombe ale unor teroristi sinucigasi se pot petrece pe viitor si in aeroporturile americane.

Sapte angajati au fost arestati in dosarul lagarului Sfanta Maria. Ceilalti au fost arestati la domiciliu

Sapte dintre angajatii Complexului Social de Servicii Sfanta Maria din Capitala, unde copiii stateau in camere invadate de plosnite, iar educatoarele le furau cadourile primite din donatii, au fost arestati preventiv, in urma unei decizii luate de Tribunalul Bucuresti. Ceilalti angajati sunt arestati la domiciliu.

Seful serviciului german de informatii: 17 jihadisti ai Statului Islamic au pretins ca sunt refugiati pentru a patrunde in Europa

17 jihadisti ai organizatiei Stat Islamic au pretins ca sunt refugiati pentru a patrunde in Europa, insa cei mai multi dintre ei au murit deja sau se afla in inchisoare, a declarat Hans-Georg Maassen, presedintele Oficiului de protectie a Constitutiei serviciul german de informatii interne), intr-un interviu acordat cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung FAZ), citat de AFP.

UPDATE. Atentat SI intr-un restaurant din capitala Bangladesh. 20 de civili au fost ucisi, toti straini

Criza ostaticilor din statul Bangladesh s-a incheiat dupa mai bine de 14 ore, dupa interventia fortelor speciale. Autoritatile au anuntat ca sase teroristi au murit in timpul operatiunii. 20 de civili au fost ucisi, toti fiind cetateni straini.

UPDATE. Atentat SI intr-un restaurant din capitala Bangladesh. Cel putin 20 de civili au fost ucisi, majoritatea straini

Criza ostaticilor din statul Bangladesh s-a incheiat dupa mai bine de 14 ore, dupa interventia fortelor speciale. Autoritatile au anuntat ca sase teroristi au murit in timpul operatiunii. Cel putin 20 de civili au fost ucisi .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )