Libnet.ro
UNICEF

05:30

Erdogan s-a trezit si-l felicita pe Biden pentru victorie. Ce mesaj are pentru Trump

Adevărul Adevărul,
Erdogan s-a trezit si-l felicita pe Biden pentru victorie. Ce mesaj are pentru Trump

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale de saptamana trecuta, dar nu l-a uitat nici pe Donald Trump, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Arabia Saudita il felicita pe Biden pentru victoria sa

Regele Salman si printul mostenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, foarte apropiati presedintelui Donald Trump, i-au felicitat duminica seara pe Joe Biden si Kamala Harris alesi presedinte si vicepresedinte ai SUA, a anuntat agentia de presa oficiala SPA, relateaza AFP, citata de Agerpres. Ultimul lider al monarhiilor arabe din Golf care a reactionat, regele Salman si-a exprimat cele mai bune urari de succes si a reamintit relatiile istorice speciale stranse dintre cele doua tari si popoare prietene, potrivit SPA. Printul Mohammed a urat si mai mult progres Statelor Unite, afirmand ca aspira sa continue cooperarea comuna intre cele doua tari prietene.

Erdogan il felicita pe Biden pentru victoria in alegeri si isi exprima speranta unei consolidari a relatiilor cu SUA

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care intretine relatii bune cu Donald Trump, l-a felicitat marti pe Joe Biden, invingatorul in alegerile prezidentiale americane din data de 3 noiembrie, si isi exprima speranta unei consolidari a realatiilor Ankarei cu Washingtonul, relateaza AFP.

Politicienii romani il felicita pe Biden pentru castigarea alegerilor

Liderii politici din Romania au salutat victoria lui Joe Biden la presedintia SUA si si-au exprimat .

Promisiunea lui Joe Biden pentru Romania: E obligatia noastra sacra, puteti conta pe noi

Joe Biden vine cu promisiuni mari si pentru Romania. Ce a spus presedintele Statelor Unite ale Americii cand s-a ajuns la tara noastra? Iata declaratiile politicianului si parerea sa despre curajul romanilor. Joe Biden, promisiuni si laude mari pentru Romania Noul presedinte al Statelor Unite ale Americii a vizitat Romania de mai multe ori, chiar .

Navalnii il felicita pe Biden. Kremlinul tace malc

Principalul opozant rus Alexei Navalnii l-a felicitat pe Joe Biden pentru castigarea alegerilor prezidentiale, in contextul in care Kremlinul nu a reactionat inca la scrutinul din SUA.

Cine sunt liderii politici care nu l-au felicitat pe Joe Biden pentru victoria in alegerile din SUA

In contextul in care Joe Biden este asteptat sa castige alegerile prezidentiale din SUA multi lideri mondiali s-au grabit sa-l felicite pentru victoria sa. Dar nu toata lumea a fost atat de dornica sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )