Libnet.ro
UNICEF

08:45

Eric Frenzel a cucerit titlul olimpic la combinata nordica si a dus Germania pe primul loc in clasamentul pe medalii

Antena3 Antena3,
Eric Frenzel a cucerit titlul olimpic la combinata nordica si a dus Germania pe primul loc in clasamentul pe medalii

Germania este noul lider al clasamentului pe medalii la Jocurile Olimpice de la Soci, dupa ce Eric Frenzel a cucerit titlul olimpic la combinata nordica. Medalia de argint a fost castigata de japonezul Akito Watabe,. continuă pe Antena3

Elvetianul Iouri Podladtchikov a cucerit titlul olimpic in proba de halfpipe a concursului de snowboard

Elvetianul de origine rusa Iouri Podladtchikov a cucerit medalia de aur in proba de halfpipe a concursului de snowboard din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci. Sportivul de 25 de ani, campion mondial in 2013, s-a.

Canadianul Charles Hamelin a cucerit titlul olimpic in proba de 1.500 metri la short-track

Patinatorul canadian Charles Hamelin a castigat, luni, medalia de aur in proba de 1. 500 metri din cadrul concursului de short-track de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci. Este cel de-al treilea titlu olimpic din.

Kaitlyn Farrington a cucerit titlul olimpic in proba de halfpipe a concursului de snowboard

Sportiva americana Kaitlyn Farrington a devenit noua campioana olimpica in proba de halfpipe a concursului de snowboard, dupa ce le-a invins in finala de la Soci pe precedentele trei medaliate cu aur in aceasta.

JO 2014: Ania Caill, locul 22 la combinata nordica - Maria Hoefl-Riesch, campioana olimpica

Ania Monica Germaine Caill reprezentanta Romaniei in concurs) a incheiat, luni, pe locul 22 proba de combinata nordica la schi alpin, din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci. Titlul olimpic a fost castigat de Maria Hoefl-Riesch, din Germania.

Lee Sang-hwa si-a pastrat titlul olimpic la patinaj viteza 500 metri

Patinatoarea sud-coreeana Lee Sang-Hwa si-a pastrat titlul olimpic la patinaj viteza 500 metri. Aceasta a castigat aurul olimpic marti, la Jocurile Olimpice de la Soci. Lee, 24 de ani si campioana mondiala.

Alex Bilodeau, primul sportiv care-si pastreaza titlul olimpic la schi acrobatic pe teren accidentat

Canadianul Alex Bilodeau a devenit primul sportiv care isi pastreaza titlul olimpic la schi acrobatic pe teren accidentat, dupa ce s-a impus in finala disputata luni la Soci. Sportivul de 26 de ani nu le-a lasat.

Maria Hoefl-Riesch si-a pastrat titlul olimpic la super-combinata. Reprezentanta Romaniei, pe locul 22

Reprezentanta Romaniei in proba de super-combinata de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, Ania Monica Germaine Caill, s-a clasat pe locul 22, medalia de aur fiind cucerita de sportiva germana Maria.

JO Soci: Rusia a castigat titlul olimpic la patinaj artistic, proba pe echipe.

Rusia a castigat primul titlu olimpic la competitia de la Soci, dupa ce s-a impus, duminica, in proba pe echipe la patinaj artistic, iar Evgheni Plusenko a cucerit a patra sa medalie la Jocurile Olimpice, informeaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Ce nu veti vedea la Soci Echipa Rusiei a fost formata din Julia Lipnitkaia, Evgheni Plusenko, Ksenia Stolbova, Fedor Klimov, Tatiana Volosojar, Maxim Trankov, Ekaterina Bobrova, Dmitri Soloviev, Elena Ilinih si Nikita Katalapov. Medalia de .

Canadianca Sara Howell a cucerit aurul olimpic la proba de slopestyle din cadrul JO Soci 2014

Canadianca Sara Howell a cucerit, marti, aurul olimpic la proba de slopestyle la Jocurile de iarna de la Soci, devenind prima campioana olimpica din istoria acestui sport la proba feminina. Sportiva de 19 ani, care.

Patinatorul canadian Charles Hamelin a cucerit aurul olimpic la proba de 1.500 metri la short-track

Canadianul Charles Hamelin a cucerit, luni, aurul olimpic la Soci, in cadrul probei de 1. 500 metri la short-track. Patinatorul a fost cronometrat cu timpul de doua minute, 14 secunde si 985 de miimi, aflandu-se la.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )