Libnet.ro
UNICEF

12:00

Este o capcana intinsa de presedintele tarii. Gabriela Firea RABUFNESTE la adresa lui Klaus Iohannis

B1 B1,
Este o capcana intinsa de presedintele tarii. Gabriela Firea RABUFNESTE la adresa lui Klaus Iohannis

In urma discursului tinut de presedintele Klaus Iohannis, marti, in Parlament, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a tinut sa reactioneze. Aceasta este de parere ca prin discursul sau,. continuă pe B1

Pe cine a pus Gabriela Firea sef de cabinet la Primaria Capitalei

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a numit-o sef de cabinet, incepand cu data de 31 ianuarie, pe Alina Tarcevschi, consilier personal pentru relatii externe si protocol din octombrie 2016, a declarat primarul general pentru HotNews. ro. Alina Tarcevschi a terminat ASE-ul, are un master in Administratie publica si este nasa de cununie a Gabrielei Firea.

Gabriela Firea a revenit pe Facebook, dar si-a sters postarea in care instiga la ura impotriva tehnocratilor |FOTO

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, si-a redeschis pagina publica de Facebook luni dimineata, acolo unde a postat un mesaj in care le multumeste sustinatorilor sai si in care a adaugat citate din Biblie si din Ion Ratiu.

Gabriela Firea REVINE pe Facebook pentru A-SI FACE DREPTATE: Nimeni nu se poate ascunde la nesfarsit dupa un computer

Primarul capitalei, Gabriela Firea a revenit pe contul sau pe Facebook unde a postat un nou mesaj luni dimineata in care anunta ca a sesizat autoritatile competente in legatura cu mesajele.

Gabriela Firea: Avem informatii ca sunt persoane infiltrate ce vor deturnarea protestelor

Gabriela Firea, primarul general al Bucurestiului, a anuntat ca are informatii conform carora la cele doua mitinguri ce au loc duminica seara in capitala, unul la Palatul Cotroceni si altul in.

SUPARATA FOC! Gabriela Firea si-a inchis contul de Facebook (FOTO)

Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei, si-a inchis contul de Facebook. Ultima postare a acesteia se referea la o petitie pentru sustinerea Guvernului Grindeanu, petitie care nu se bucura de vreun prea.

Gabriela Firea si-a inchis contul de Facebook, dar a uitat de cel de Twitter. Avalansa de comentarii negative la postarile sale

Dupa ce s-a confruntat cu o avalansa de comentarii negative in urma unei postari prin care indemna la semnarea unei petitii de sustinere a Guvernului Grindeanu, primarul general Gabriela Firea si-a inchis contul de Facebook .

Gabriela Firea: 95% dintre cei care protesteaza nu au citit textul OUG privind codurile

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat ca exista un studiu conform caruia 95%dintre cei care protesteaza impotriva OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de.

Pe Gabriela Firea o lasa nervii din cauza protestelor

Prim-vicepresedintele PNL, Cristian Busoi, sustine ca declaratia Gabriele Firea, potrivita careia 95% dintre cei care protesteaza in stada nu au citit ordonanta despre codurile penale, este tipica pentru un pesedist pe care l-au lasat nervii si nu face decat sa toarne gaz pe foc intr-un context social deja foarte tensionat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )