Libnet.ro
UNICEF

15:00

Este cel mai bine platit actor cu 75 de milioane de dolari

Antena3 Antena3,
Este cel mai bine platit actor cu 75 de milioane de dolari

Si-a invins demonii trecutului, iar acum se bucura de succes. continuă pe Antena3

TOP FORBES. Cine sunt cel mai bine platiti actori de la Hollywood.

Actorul din Iron Man, Robert Downey Jr. , ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite staruri de la Hollywood, informeaza Realitatea. net. Americanul a incasat in ultimul an 75 de milioane de dolari. Suma pare infima in comparatie cu veniturile obtinute de producatorii filmelor in care a jucat, ce au depasit un miliard. Cata vreme imbraca costumul Omului de Otel, Robert Downey Jr. are toate sansele sa ramana cel mai bine platit actor de la Hollywood. Citeste si Forbes: Ce .

FOTO VIDEO Robert Downey Jr. estecel mai bine platit actor de la Hollywood

Revista Forbes a publicat clasamentul celor mai bine platiti actori si lista cu 100 de celebritati din toate domeniile. Pozitionarea pe lista s-a facut in functie de realizarile din perioada iunie 2012-iunie 2013.

A aflat ca este cel mai bogat om din lume, dar la cateva secunde a saracit

Un american a fost, pret de cateva secunde, cel mai bogat om din lume fara voia lui. Barbatul a descoperit minunea cand a primit extrasul de cont. Atunci a aflat ca detine o adevarata avere, de aproape.

Descoperire importanta pe un camp din Scotia. Arheologii sustin ca este cel mai vechi calendar din lume

Un numar de 12 vetre preistorice, vechi de circa 10. 000 de ani, au fost descoperite pe un teren din comitatul scotian Aberdeenshire si alcatuiesc cel mai vechi calendar lunar din lume, afirma arheologii britanici,.

Cei mai bine platiti bancheri europeni sunt cei din Londra (studiu). Romania are un reprezentant care castiga 1,5 milioane de dolari/an, dar nu e bancher, ci lucreaza in activitati financiare conexe

Peste 2. 400 bancheri din Marea Britanie au castigat un milion de euro in 2011, mai multi decat in toate celelalte tari din Uniunea Europeana la un loc, arata un studiu publicat luni de Autoritatea Bancara Europeana EBA), citat de Reuters si AFP. Din Romania figureaza o singura persoana care castiga circa 1,5 milioane de dolari anual, dar nu face parte din banking ci din categoria alte zone de business probabil asigurari). Vezi in atasament raportul EBA. In Romania, cel mai bine platit bancher este Radu Ghetea- seful CEC Bank, care incaseaza peste 30. 000 de euro in fiecare luna. El e urmat de Traian Halalai, presedintele Eximbank care ia in medie 25. 000 de euro/luna. Potrivit datelor BNR, media salariala a executivilor din bancile romanesti este la circa 320. 000 euro/an. Mugur Isarescu are circa 12. 000 de euro/luna.

Nu am vrut deloc copii, dar micuta mea este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat

A fost ingrozita de maternitate, dar lucrurile s-au schimbat cand a adus-o pe lume pe fiica ei.

Acesta este cel mai mare COSMAR al americanilor. Guvernul ar putea fi pus la pamant

Fostul agent CIA, Edward Snowden, detine un volum foarte mare de date, a caror eventuala publicare ar putea crea probleme serioase guvernului Statelor Unite, a declarat Glenn Greenwald, jurnalist la The Guardian.

Cei mai bine platiti actori de la Hollywood! Cat au castigat anul trecut Robert Downey Jr, Channing Tatum si Hugh Jackman?

Rervista Forbes a publicat topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood in perioada iunie 2012-iunie 2013, iar pe primul loc se afla un actor care a reusit sa-si rotunjeasca veniturile in aceasta perioada cu nu mai putin de 75 de milioane de dolari. Continue reading .

Cel mai popular telefon cu Windows Phone este un Nokia, dar nu este nici pe departe un supergadget

Nokia si-a imbunatatit strategia anul acesta, lansand mai multe dispozitive cu Windows Phone, care sa acopere diverse segmente din piata. Cel mai popular telefon al finlandezilor nu este insa Nokia Lumia 920, cel mai bun terminal din acest moment, ci unul mult mai ieftin.

Cat de mai bine era inainte?

Auzim destule voci care canta refrenul era mai bine inainte. Cu cat ne indepartam mai mult de perioada comunista, cu atat vom auzi asta mai des. Numarul acestor voci va ajunge la un maximum, dupa care va scadea, din cauza iesirii de pe scena, pe rand, a celor care au prins acele vremuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )