Libnet.ro
UNICEF

15:15

Este sfidator!. Raluca Turcan: Exista un mare castigator si o tara de perdanti, castigatorul este Liviu Dragnea. A exprimat public ca prin aceasta ordonanta jumatate din dosarul lui s-a sters (VIDEO)

B1 B1,
Este sfidator!. Raluca Turcan: Exista un mare castigator si o tara de perdanti, castigatorul este Liviu Dragnea. A exprimat public ca prin aceasta ordonanta jumatate din dosarul lui s-a sters (VIDEO)

Presedintele interimar PNL, Raluca Turcan, a fost invitata lui Laurentiu Botin in emisiunea Talk B1. Liderul liberal a criticat ordonanta de urgenta data de guvern afirmand ca este o sfidare la. continuă pe B1

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: Guvernul Romaniei s-a comportat ca un grup infractional organizat. Solicitam institutiilor europene sa urmareasca cu atentie situatia din Romania

Sefa interimara a Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a declarat ca liberalii vor solicita institutiilor europene sa urmareasca atent situatia din Romania si sa mentina stacheta ridicata in ceea ce priveste regulile si principiile pe care tara noastra trebuie sa le respecte in calitate de membru UE.

Raluca Turcan: Liviu Dragnea a recunoscut ca ordonanta i-a albit dosarul

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat joi ca Liviu Dragnea, liderul PSD, este primul beneficiar al ordonantelor Guvernului de albire a coruptilor si ca el insusi a recunoscut.

Presedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan: Liviu Dragnea a recunoscut pentru prima data ca ordonanta data pe ascuns de catre Guvernul sau i-a albit dosarul

Sefa interimara a Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a declarat, joi, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, este primul beneficiar al ordonantelor Guvernului de albire a coruptilor, iar social-democratul ar fi recunoscut acest lucru.

Raluca Turcan cere retragerea OUG pe justitie, demisia Guvernului si declansarea alegerilor anticipate

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, joi, ca liberalii cer retragerea OUG pe tema modificarii codurilor penale, demisia Guvernului si declansarea alegerilor anticipate, considerand ca mesajul cetatenilor pentru PSD va fi unul usturator.

Surse: PNL fuzioneaza cu PMP. Raluca Turcan confirma discutiile cu Eugen Tomac

PNL si PMP ar urma sa fuzioneze, a anuntat B1 TV, potrivit unor surse. Raluca Turcan, presedintele intermar al liberalilor, a negat informatia, dar a recunoscut ca a avut discutii cu Eugen Tomac despre motiunea.

Raluca Turcan: PNL cere demisia Guvernului. Daca nu demisioneaza, astazi depunem motiunea de cenzura

PNL cere demisia Guvernului Grindeanu, a precizat, miercuri, sefa interimara a formatiunii, Raluca Turcan. in caz contrar, liberalii vor depune, in cursul zilei, motiunea de cenzura. Si liderul USR, Nicusor Dan, a precizat ca va sustine motiunea de cenzura impotriva Executivului.

Raluca Turcan, presedinte PNL, dupa ce Guvernul Grindeau a aprobat gratierea si modificarea Codului Penal: Ca hotii, noaptea, l-au albit pe Liviu Dragnea

Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL, considera ca legile aprobate marti seara de Cabinetul Grindeanu au fost elaborate cu dedicatie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )