Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan, presedinte PNL, dupa ce Guvernul Grindeau a aprobat gratierea si modificarea Codului Penal: Ca hotii, noaptea, l-au albit pe Liviu Dragnea

România Liberă România Liberă,
Raluca Turcan, presedinte PNL, dupa ce Guvernul Grindeau a aprobat gratierea si modificarea Codului Penal: Ca hotii, noaptea, l-au albit pe Liviu Dragnea

Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL, considera ca legile aprobate marti seara de Cabinetul Grindeanu au fost elaborate cu dedicatie. continuă pe România Liberă

in PNL vor fi alegeri de jos in sus; noul presedinte va fi ales cel mai tarziu in iunie

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat astazi, la finalul unei intalniri informale cu liderii de organizatii judetene ai partidului, ca s-a luat decizia ca alegerile interne sa fie organizate de jos in sus, incepand de la filialele constituite in jurul sectiilor de votare, urmand ca cel tarziu pana la finalul lui iunie sa fie organizata si conventia nationala in cadrul careia va fi ales viitorul presedinte al partidului.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: il invit pe pe ministrul Justitiei la sedinta PNL, unde isi va putea prezenta motivele pentru care doreste continuarea procedurilor privind legea gratierii

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, i-a adresat ministrului Justitiei, Florin Iordache, o invitatie pentru a participa la o sedinta a grupurilor parlamentare reunite ale PNL. intalnirea va avea loc marti, la ora 16.

Raluca Turcan il invita pe ministrul Justitiei la sedinta parlamentarilor PNL de marti, pentru a discuta despre gratiere

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat, luni, ca il invita pe ministrul Justitiei, Florin Iordache, la sedinta parlamentarilor PNL de marti, pentru a-si prezenta punctul de vedere asupra proiectului privind gratierea si pentru a asculta opiniile liberalilor.

Raluca Turcan: Victor Ciorbea se comporta ca un vasal al PSD-ului

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a vorbit la emisiunea lui Sabin Orcan de la postul B1 TV despre protestele de strada din Bucuresti si din restul tarii. Raluca Turcan a sustinut in emisiunea respectiva ca PNL-ul ar fi trebuit sa iasa sa sustina cauzele dreptatii, si nu sa tace in fata PSD-ului.

Raluca Turcan transmite ca pana la vara, PNL va avea o conducere legitima

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat ca pana in iunie, va avea lor Conventia acestui partid, iar PNL va avea o conducere legitima, sustinuta de membrii sai, arata Agerpres.

TENSIUNI, in direct, intre Raluca Turcan si Toader Paleologu: Va trebui sa suporte adevaruri din partea mea. Sa-si ceara scuze! (VIDEO)

Discutii aprinse in direct, pe B1 TV, intre sefa interimara a PNL, Raluca Turcan si fostul membru al partidului Toader Paleologu, exclus din randul liberalilor. Paleologu a sustinut ca Turc.

Raluca Turcan va participa la protestele de strada din Bucuresti: Este o traditie pentru apararea legii

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat ca va participa la protestele de strada de duminica seara, pentru ca se regaseste structural, ca gandire cu manifestantii, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )