Libnet.ro
UNICEF

19:00

Estrella Stefanescu, sef serviciu in CFR, retinuta de DNA

B1 B1,
Estrella Stefanescu, sef serviciu in CFR, retinuta de DNA

Estrella Stefanescu, sefa Serviciului urmarire transporturi din CFR, a fost retinuta de procurorii DNA, fiind acuzata de luare de mita pentru favorizarea unor firme la licitatii, informeaza. continuă pe B1

Estrella Stefanescu, sef serviciu in CFR, a fost retinuta de DNA

Procurorii DNA au retinut-o miercuri seara pe Estrella Stefanescu, sef serviciu in CFR, in dosarul privind suspiciuni de coruptie in domeniul transportului feroviar privat de calatori si al subventiilor, anunta Agerpres, citand surse judiciare. La DNA au fost aduse miercuri mai multe persoane pentru audieri, printre care si Claudiu Octavian Dumitrescu, directorul Directiei Feroviare din Ministerul Transporturilor, directorul SC Regiotrans SRL, Florin Hadarean, si Nicolau Costache, fost director al CFR Infrastructura Regionala Brasov.

Sef din CFR, retinut de DNA pentru mita

Estrella Stefanescu, sefa Serviciului urmarire transporturi din CFR, a fost retinuta de procurorii anticoruptie, fiind acuzata de luare de mita pentru favorizarea unor firme la licitatii, potrivit.

Mita la CFR: Sefa de serviciu primea bani de nunta, card de combustibil si telefoane mobile

Estrella Stefanescu, sef serviciu in CFR, ar fi favorizat firmele oamenilor de afaceri Iorgu Ganea si Costel Comana in licitatii, primind in schimb de la acestia card de combustibil, cazari la pensiuni, telefoane mobile si bani de nunta, au declarat.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )