Libnet.ro
UNICEF

00:07

EUGEN TEODOROVICI: Merg inainte cu speranta ca vom face din acest partid acel PSD reformat, puternic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: Merg inainte cu speranta ca vom face din acest partid acel PSD reformat, puternic

Eugen Teodorovici le-a multumit, duminica seara, celor care l-au votat in cadrul Congresului PSD, exprimandu-si speranta ca impreuna vor face din PSD un partid reformat si puternic. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: Chiar daca nu am participat la Congres, merg inainte cu credinta si speranta ca vom face din acest partid acel PSD reformat si puternic

Eugen Teodorovici a afirmat ca, desi nu a participat la Congresul PSD de sambata, unul nedemocratic si nestatutar, are credinta si convingerea ca, alaturi de colegii din partid care l-au votat, PSD va deveni un partid reformat, puternic care va reusi sa schimbe intreaga clasa politica din Romania.

Victor Ponta: Modul in care a fost tratat Eugen Teodorovici arata ca PSD a ramas sub influenta oamenilor si culturii politice din Epoca Dragnea

Liderul ProRomania Victor Ponta sustine ca modul in care a fost tratat Eugen Teodorovici arata ca PSD a ramas, din pacate, sub influenta oamenilor si culturii politice din Epoca Dragnea. Acesta a mai spus ca daca doar se vopseste gardul la PSD, prin aducerea lui Sorin Grindeanu si Vasile Dancu, insa inauntru e tot leopardul, atunci va fi greu sa avem o stanga moderna si unita.

Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Eugen Teodorovici de a amana Congresul PSD de sambata

Tribunalul Bucuresti a respins vineri solicitarea lui Eugen Teodorovici de a fi amanat Congresul PSD de sambata, pana cand se rezolva litigiul privind anularea unor decizii ale conducerii interimare ilegale a formatiunii. Senatorul social-democrat poate face apel in termen de cinci zile de la pronuntarea instantei.

MARCEL CIOLACU: il invit pe Eugen Teodorovici sa se alature echipei

Marcel Ciolacu a anuntat ca va lansa o invitatie pentru ca Eugen Teodorovici sa faca parte din echipa PSD aleasa la Congres.

Marcel Ciolacu, ales presedinte al PSD Eugen Teodorovici a obtinut doar 91 de voturi

Marcel Ciolacu a fost ales sambata presedinte al Partidului Social Democrat, cu 1. 310 voturi, in timp ce contracandidatul sau Eugen Teodorovici a obtinut doar 91 de voturi.

Cererea lui Eugen Teodorovici de amanare a Congresului PSD, respinsa de Tribunalul Bucuresti

Cererea lui Eugen Teodorovici de amanare a Congresului PSD, programat pentru sambata, 22 august, a fost respinsa, vineri, de Tribunalul Bucuresti. Fostul ministru al Finantelor solicitase amanarea Congresului.

Veste buna pentru posesorii de telefoane Samsung: ce vei putea face din Windows, de acum inainte

In ultimii ani, parteneriatul pe termen lung dintre Samsung si Microsoft a devenit din ce in ce mai evident, incepand cu includerea pachetului Office pe terminalele de top si terminand cu cea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )