Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eugen Tomac: Traian Basescu nu are cum sa stea acasa si sa-si creasca nepotii. Nici PSD, nici PNL, nu l-au facut sa taca

Adevărul Adevărul,
Eugen Tomac: Traian Basescu nu are cum sa stea acasa si sa-si creasca nepotii. Nici PSD, nici PNL, nu l-au facut sa taca

Presedintele PMP, Eugen Tomac, spune ca fostul sef al statului, Traian Basescu, nu poate sa stea linistit si sa-si creasca nepotii, precizand ca PMP incearca sa se bucure din plin de expertiza lui Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Calin Popescu Tariceanu a intrat in vizorul DNA: Eugen Tomac a facut o plangere pe numele sefului Senatului, privind votul in cazul lui Dan Sova

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a intrat in vizorul DNA, informeza B1 TV. Eugen Tomac, liderul PMP, a facut o plangere pe numele lui Tariceanu, referitoare la votul din Senat in cazul cererii.

Izaura Anghel, marturie care il implica pe Traian Basescu in dosarul fratelui sau. Cati bani ar fi primit fostul presedinte

Fostul presedinte, Traian Basescu, a fost implicat de fiica lui Sandu Anghel, Izaura, in marturia pe care a facut-o, vineri, in fata magistratilor Tribunalului Constanta, in dosarul in care Mircea Basescu este judecat de trafic de influenta. Izaura a spus ca presedintele a primit 300. 000 de euro, jumatate din suma pe care familia ei i-a platit-o lui Mircea Basescu pentru ca Bercea Mondial sa primeasca o pedeapsa mai mica si sa iasa din inchisoare.

Traian Basescu, nou mesaj despre romanul rapit in Burkina Faso: Presedintele si premierul isi ascund indiferenta si neputinta la umbra celulor de criza

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis, vineri, un nou mesaj, prin intermediul paginii de Facebook, in chestiunea delicata privind cetateanul roman Iulian Gheorghe, rapit in Burkina Faso. Basescu afirma.

NOI DEZVALUIRI despre mita primita de fratele lui Traian Basescu

Marian Capatana, omul de afaceri care ar fi intermediat spaga de la familia lui Bercea Mondial pentru Mircea Basescu face noi dezvaluiri. Acesta spune ca fostul consilier al lui Traian Basescu, Dorel Onaca,.

Cat de puternic este Traian Basescu? Fostul presedinte, analizat de psiholog!

Traian Basescu este un barbat puternic si comvingator. Este concluzia unui psiholog care a analizat in amanunt modul in care fostul presedinte isi tine discursurile si cum li se adreseaza interlocutorilor si competitorilor. Iata ce declara specialistul.

Alina Bica nu vrea sa il primeasca in vizita pe Traian Basescu

Alina Bica nu vrea sa il vada pe Traian Basescu. Potrivit DCNews, fosta sefa DIICOT ar fi declarat ca nu il primeste in vizita pe fostul presedinte. Imediat dupa eliberarea lui Bica din arest preventiv,.

Marian Capatana sustine ca Traian Basescu stia ca fratele sau luase bani de la familia lui Sandu Anghel

Traian Basescu stia ca fratele sau Mircea Basescu luase bani de la familia lui Sandu Anghel pentru ca il informase pe Dorel Onaca despre acest aspect, sustine Marian Capatana, care considera ca flagrantul realizat celor cinci membri ai familiei Anghel.

Traian Basescu e sigur ca Elena Udrea nu il va turna procurorilor

Traian Basescu e sigur ca Elena Udrea nu il va turna procurorilor. intr-o interventie telefonica, fostul presedinte a lasat de inteles ca anchetatorii o tin pe Udrea in arest cu scopul de a obtine un.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens

Fostul presedinte Traian Basescu insinueaza ca procurorii DNA cauta informatii despre acesta, precizand ca au fost astfel de declaratii facute in fata judecatorilor, fara a da insa niciun nume.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, vineri, in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, despre speculatia potrivit careia fostul sef al statului ar fi fost parte al fugii lui Omar Hayssam din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2931 seconds )