Libnet.ro
UNICEF

20:45

EURO 2016. Bogdan Stancu: Raman cu un gust amar chiar daca am dat gol

România Liberă România Liberă,
EURO 2016. Bogdan Stancu: Raman cu un gust amar chiar daca am dat gol

Fotbalistul Bogdan Stancu, care a marcat un gol in partida Romania-Franta, meciul de deschidere la EURO 2016, a declarat ca a ramas cu un gust amar. continuă pe România Liberă

EURO 2016. Bogdan Andone, reactie la cald dupa Romania-Franta 1-2

Am iesit de pe teren cu capul sus, cred ca am jucat bine. Din pacate am pierdut, dar in fotbal se intampla uneori asa. Nu cred ca ni se poate reprosa ceva. A fost un meci greu,.

Bogdan Stancu isi pune cenusa in cap pentru ocaziile irosite. Am un gust amar chiar daca apoi am marcat!

Romania a pierdut primul meci de la Euro 2016, fiind invinsa cu un gol fabulos inscris in ultimul minut de Dimitri Payet.

EURO 2016. France Football: Bogdan Stancu, cel mai bun jucator al Romaniei

Jucatorul roman Bogdan Stancu, care a marcat din penalty in meciul de deschidere a EURO 2016, Franta - Romania 2-1), este vazut de France Football ca fiind cel mai bun jucator al tricolorilor in aceasta partida .

EURO 2016. ROMANIA - FRANTA 1-2. Bogdan Stancu, mesajul pe care il astepta toata tara: Nu am pierdut calificarea

Romania a intalnit Franta in deschiderea EURO 2016. A fosto intalnire intre una dintre marile favorite ale turneului si o.

France Football: Bogdan Stancu, principala amenintare in ofensiva. Vezi ce note a acordat publicatia franceza fotbalistilor romani pentru prestatia meciului de vineri seara

Fotbalistul Bogdan Stancu se pare ca a fost principala amenintare pentru echipa nationala de fotbal a Frantei, in meciul de deschidere de la Euro 2016, conform pulicatiei franceze France.

Meciul Romania - Franta a deschis EURO 2016/ SCOR 1-1

ACTUALIZARE 23:24 Bogdan Stancu a egalat pentru Romania din penalty! Franta - Romania 1-1 *ACTUALIZARE 23:16 Giroud a deschis scorul in minutul 57! Franta - Romania 1-0 *ACTUALIZARE 22:50 SCOR 0-0 la pauza -------- Meciul dintre echipele nationale ale Frantei si tarii noastre deschide, in aceasta seara, campinatul european de fotbal, editia 2016.

EURO 2016. ROMANIA - FRANTA LIVE TEXT 0-0. Ocazie URIASA a lui Stancu

Romania intalneste astazi Franta, in deschiderea EURO 2016, o intalnire intre una dintre marile favorite ale turneului si o ec.

Stiinta exacta arata: Franta campioana europeana, Romania locul 3 in grupele EURO 2016

Echipa nationala de fotbal a Romaniei nu are de partea sa cifrele pure, la EURO 2016. Tricolorii ar urma sa nu treaca de grupele competitiei, chiar daca acest lucru s-ar intampla la limita. Ratarea calificarii in faza eliminatorie a EURO 2016 este demonstrata nu de un pronostic oarecare, ci o analiza matematica pusa pe hartie de specialisti.

Se deschide Insula Suporterilor: Timp de 30 de zile veti putea viziona meciurile de la Euro 2016, plus megaconcerte, in aer liber, intr-un parc din Capitala

Suporterii Euro 2016 vor avea la dispozitie un spatiu dedicat lor chiar in parcul IOR. Insula Suporterilor se deschide pe 10 iunie si pentru 30 de zile microbistii vor putea viziona, in aer liber,.

FOTO EXCLUSIVE. EURO 2016: Ultima zi a pregatirilor pentru turneul final

La Paris, joi s-a simtit pentru prima data atmosfera si tensiunea apropierii debutului Euro 2016. Prima parte a zilei a fost dedicata unei actiuni care s-a derulat chiar la Ambasada Romaniei la Paris unde a fost inaugurata Casa Romaniei in premiera. Pe durata sederii nationalei romane la competitie foste glorii ale fotbalului romanesc, artisti, oameni politici iubitori ai fotbalului vor avea posibilitatea sa mearga la Ambasada Romaniei din Paris unde vor putea vizita un muzeu cu poze inedite realizate de-a lungul istoriei fotbalului romanesc la nivel de nationala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )