Libnet.ro
UNICEF

15:30

Euro 2016: Cum sa te feresti de hackeri daca esti interesat de Campionatul European

Playtech Playtech,
Euro 2016: Cum sa te feresti de hackeri daca esti interesat de Campionatul European

A inceput Euro 2016, iar asta ne ocupa tot timpul. incepand de vineri, 10 iunie, sunt sanse mari ca mii de companii, din Europa si din toata lumea, sa descopere ca au mai multi angajati care muncesc din afara biroului din baruri sau cafenele decat in trecut, pentru ca a inceput Campionatul European []. continuă pe Playtech

Acest program poate stabili daca esti un om rau dupa cum arati si te comporti

Exista foarte multe instrumente care se bazeaza pe recunoastere faciala, dar Faception e una dintre cele mai inteligente peste care am dat. Software-ul poate, analizandu-ti actiunile si trasaturile, sa stabileasca daca esti un om rau intentionat sau chiar mai mult de atat, de exemplu terorist. Dezvoltatorii startupului israelian sustin ca au gasit o modalitate prin [].

EURO 2016. Bogdan Stancu: Raman cu un gust amar chiar daca am dat gol

Fotbalistul Bogdan Stancu, care a marcat un gol in partida Romania-Franta, meciul de deschidere la EURO 2016, a declarat ca a ramas cu un gust amar.

Stiinta exacta arata: Franta campioana europeana, Romania locul 3 in grupele EURO 2016

Echipa nationala de fotbal a Romaniei nu are de partea sa cifrele pure, la EURO 2016. Tricolorii ar urma sa nu treaca de grupele competitiei, chiar daca acest lucru s-ar intampla la limita. Ratarea calificarii in faza eliminatorie a EURO 2016 este demonstrata nu de un pronostic oarecare, ci o analiza matematica pusa pe hartie de specialisti.

EURO 2016. Unde vezi Romania-Franta la EURO 2016

EURO 2016 Selectionerul echipei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, va incepe meciul cu Franta, partida inaugurala a EURO 2016, cu practic cea mai buna formula a sa, vineri seara, pe Stade de.

EURO 2016. Cosmin Olaroiu, verdict necrutator pentru Nationala Romaniei

Antrenorul de fotbal Cosmin Olaroiu apreciaza ca pentru nationala Romaniei, va fi mai greu in urmatoarele confruntari de la EURO 2016, pentru ca trebuie sa atacam, in meciurile cu.

EURO 2016. Elvetia invinge Albania, scor 1-0, in grupa in care se afla si Romania

Elvetia a invins Albania, scor 1-0, in grupa A de la Euro-2016, din care face parte si Romania. Selectionata Elvetiei a invins, sambata, la Lens, cu scorul de 1-0 1-0),.

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016

Elvetia a invins Albania chinuit, cu 1-0, in conditiile in care a jucat cu un om in plus inca din prima repriza. Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romania si Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016. Vulturii periculosi si in zece oameni

Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romaniasi Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

EURO 2016. Elvetia - Albania 1-0 (rezultat final), in grupa Romaniei

Nationala Elvetiei a invins, sambata, la Lens, cu scorul de 1-0 1-0), reprezentativa Albaniei, intr-un meci contand pentru grupa A de la Euro-2016, din care face parte si Romania.

EURO 2016. Ce spun jucatorii francezi despre fotbalistii nostri: Alergau ca nebunii. Am crezut ca sunt 12 pe teren!

Nationala Romaniei a pierdut primul meci de la Euro 2016, insa tricolorii au uimit intreaga lume dupa ce au reusit sa fie egalii Frantei timp de 89 de minute. Tricolorii au fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )