Libnet.ro
UNICEF

09:45

EURO 2016. Cosmin Olaroiu, verdict necrutator pentru Nationala Romaniei

Antena3 Antena3,
EURO 2016. Cosmin Olaroiu, verdict necrutator pentru Nationala Romaniei

Antrenorul de fotbal Cosmin Olaroiu apreciaza ca pentru nationala Romaniei, va fi mai greu in urmatoarele confruntari de la EURO 2016, pentru ca trebuie sa atacam, in meciurile cu. continuă pe Antena3

FOTO EXCLUSIVE. EURO 2016: Ultima zi a pregatirilor pentru turneul final

La Paris, joi s-a simtit pentru prima data atmosfera si tensiunea apropierii debutului Euro 2016. Prima parte a zilei a fost dedicata unei actiuni care s-a derulat chiar la Ambasada Romaniei la Paris unde a fost inaugurata Casa Romaniei in premiera. Pe durata sederii nationalei romane la competitie foste glorii ale fotbalului romanesc, artisti, oameni politici iubitori ai fotbalului vor avea posibilitatea sa mearga la Ambasada Romaniei din Paris unde vor putea vizita un muzeu cu poze inedite realizate de-a lungul istoriei fotbalului romanesc la nivel de nationala.

EURO 2016. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru tricolori

Mai sunt doar cateva minute pana la meciul Franta Romania, din deschiderea Euro 2016. Presedintele Klaus Iohannis.

Franta - Romania, meciul de deschidere la EURO 2016/ Scor: 2-1

ACTUALIZARE 00:04 Echipa tarii noastre, aproape de un rezultat bun in fata Frantei, la debutul EURO 2016, dar a pierdut 1-2) Nationala de fotbal a tarii noastre a fost invinsa greu de formatia Frantei cu scorul de 2-1 0-0), in meciul inaugural al EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis, dupa un gol primit in minutul 89, relateaza Agerpres.

Revista presei: bataile de la Euro 2016 au consecinte tragice

Evenimentele sportive importante rezulta deseori in manifestari violente din partea suporterilor infocati, iar Euro 2016 nu face o exceptie. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii variate, pe site-ul Playtech, am creat rubrica [].

EURO 2016. Ghidul suporterului roman

Interesul pentru EURO 2016 este unul ridicat printre fanii romani, circa 20. 000 de suporteri fiind asteptati in Franta. Odata cu ei, la EURO vor merge si politisti si jandarmi din tara, care vor.

in ajunul deschiderii Euro-2016, statul va lua masurile necesare pentru a face fata grevelor

Presedintele Francois Hollande a promis joi la Tulle ca statul francez va lua toate masurile necesare pentru a face fata grevelor, care perturba tara in ajunul deschiderii Euro-2016, informeaza AFP.

EURO 2016. Simona Halep, mesaj pentru echipa Romaniei dupa prestatia din meciul cu Franta

Jucatoarea de tenis Simona Halep a felicitat nationala de fotbal a Romaniei pentru prestatia din meciul cu Franta, scor 1-2, din deschiderea Campionatului European.

EURO 2016: Echipa nationala a Romaniei a facut o impresie buna la meciul de deschidere cu Franta. Ce a scris presa internationala despre tricolori

Meciul de deschidere al EURO 2016 dintre FRANTA si ROMANIA a devenit un subiect de mare interes pentru presa internationala. Multi jurnalisti de la diverse publicatii de renume au comentat prestatia.

EURO 2016. Ce spun jucatorii francezi despre fotbalistii nostri: Alergau ca nebunii. Am crezut ca sunt 12 pe teren!

Nationala Romaniei a pierdut primul meci de la Euro 2016, insa tricolorii au uimit intreaga lume dupa ce au reusit sa fie egalii Frantei timp de 89 de minute. Tricolorii au fost.

IRES: 50% dintre romani cred ca echipa nationala de fotbal va ajunge in optimi la EURO 2016

Aproape jumatate dintre romanii care se declara interesati de turneul final Euro 2016 cred ca echipa nationala de fotbal a Romaniei va ajunge in optimi, potrivit unui studiu IRES, citat de Mediafax. Nicusor Stanciu este jucatorul preferat din lotul echipei nationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )