Libnet.ro
UNICEF

19:00

Eurocontrol: Spatiul aerian din estul Ucrainei a fost inchis

Antena3 Antena3,
Eurocontrol: Spatiul aerian din estul Ucrainei a fost inchis

Autoritatile ucrainene au inchis toate rutele aeriene care tranziteaza estul tarii, dupa prabusirea unui avion al companiei Malaysian Airlines, a anuntat Eurocontrol, citat de AFP. Toate zborurile pe. continuă pe Antena3

Rebelii din estul Ucrainei sustin ca avionul a fost doborat de un avion de vanatoare ucrainean

Insurgentii separatisti prorusi din estul Ucrainei acuza aviatia ucraineana de doborarea avionului companiei Malaysiei Airlines. Martori au observat ca avionul Boeing 777 a fost atacat de un avion de.

Kievul si rebelii se acuza reciproc de un atac care a vizat un bloc de locuinte din estul Ucrainei

Cel putin 11 persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete care a distrus un bloc de locuinte din estul Ucrainei, insurgentii si Administratia de la Kiev acuzandu-se reciproc de implicare in acest incident.

Washingtonul acuza Moscova ca furnizeaza tancuri separatistilor din estul Ucrainei

Statele Unite au acuzat din nou Rusia, luni, ca isi continua eforturile de destabilizare a estului Ucrainei, afirmand ca Moscova furnizeaza separatistilor prorusi arme precum tancuri si lansatoare de .

Washingtonul acuza Moscova ca furnizeaza tancuri separatistilor din estul Ucrainei

Statele Unite au acuzat din nou Rusia, luni, ca isi continua eforturile de destabilizare a estului Ucrainei, afirmand ca Moscova furnizeaza separatistilor prorusi arme precum tancuri si lansatoare de rachete.

Porosenko: Ofensiva din estul Ucrainei este sustinuta de Germania si Statele Unite

UE a interzis, pana acum, eliberarea unor vize si a blocat averile a aproximativ 60 de rusi si ucraineni implicati in escaladarea conflictului dintre cele doua tari, dar nu a impus sanctiuni economice de anvergura anumitor sectoare, o etapa cunoscuta la Bruxelles ca faza a treia.

Toate companiile aeriene sa evite spatiul aerian ucrainean! Avertisment din partea Frantei

Franta indeamna toate companiile aeriene sa evite spatiul aerian ucrainean, dupa prabusirea avionului de pasageri al Malaysia Airlines in regiunea Donetk, informeaza Mediafax. Pana acum, companiile Turkish.

Avionul militar prabusit in estul Ucrainei a fost doborat cu obuze trase de pe teritoriul Rusiei

UPDATE - Obuzele care au doborat un avion de transport al armatei ucrainene au fost trase, cel mai probabil, de pe teritoriul Rusiei, sustine Presedintia Ucrainei, citand surse din Ministerul Apararii,.

Separatistii sustin ca au doborat un avion de transport militar in estul Ucrainei

Un avion de transport militar ucrainean a fost doborat, luni, de rebelii prorusi in estul Ucrainei, a anuntat serviciul de presa al Republicii populare Lugansk autoproclamate, relateaza.

Cel putin 30 de morti si zeci de raniti intr-o explozie dintr-o piata din estul Afganistanului

Cel putin 30 de persoane au murit si 40 de persoane au fost ranite in explozia unei masini-capcana intr-o piata aglomerata din estul Afganistanului, informeaza AGERPRES. in prezent, politia.

Un avion al Malaysia Airlines, avand 298 de oameni la bord, a fost doborat in apropierea granitei dintre Ucraina si Rusia: Ponta spune ca nu se aflau romani la bord

UPDATE 23:54 Cursa Tarom care va zbura vineri, 18 iulie, spre Moscova, va opera dupa orarul normal, insa va evita spatiul aerian ucrainean, decizia fiind luata in urma accidentului aviatic din estul Ucrainei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )