Libnet.ro
UNICEF

22:00

Rebelii din estul Ucrainei sustin ca avionul a fost doborat de un avion de vanatoare ucrainean

B1 B1,
Rebelii din estul Ucrainei sustin ca avionul a fost doborat de un avion de vanatoare ucrainean

Insurgentii separatisti prorusi din estul Ucrainei acuza aviatia ucraineana de doborarea avionului companiei Malaysiei Airlines. Martori au observat ca avionul Boeing 777 a fost atacat de un avion de. continuă pe B1

Kievul si rebelii se acuza reciproc de un atac care a vizat un bloc de locuinte din estul Ucrainei

Cel putin 11 persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete care a distrus un bloc de locuinte din estul Ucrainei, insurgentii si Administratia de la Kiev acuzandu-se reciproc de implicare in acest incident.

Presedintele Ucrainei: Nu poate fi exclusa posibilitatea ca avionul sa fi fost doborat cu o racheta

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, nu exclude posibilitatea ca aeronava de pasageri prabusita in estul Ucrainei sa fi fost doborat cu o racheta, relateaza AFP. Nu poate fi exclusa posibilitatea ca.

Eurocontrol: Spatiul aerian din estul Ucrainei a fost inchis

Autoritatile ucrainene au inchis toate rutele aeriene care tranziteaza estul tarii, dupa prabusirea unui avion al companiei Malaysian Airlines, a anuntat Eurocontrol, citat de AFP. Toate zborurile pe.

Washingtonul acuza Moscova ca furnizeaza tancuri separatistilor din estul Ucrainei

Statele Unite au acuzat din nou Rusia, luni, ca isi continua eforturile de destabilizare a estului Ucrainei, afirmand ca Moscova furnizeaza separatistilor prorusi arme precum tancuri si lansatoare de .

Washingtonul acuza Moscova ca furnizeaza tancuri separatistilor din estul Ucrainei

Statele Unite au acuzat din nou Rusia, luni, ca isi continua eforturile de destabilizare a estului Ucrainei, afirmand ca Moscova furnizeaza separatistilor prorusi arme precum tancuri si lansatoare de rachete.

Un avion al Malaysia Airlines, avand 298 de oameni la bord, a fost doborat in apropierea granitei dintre Ucraina si Rusia: Ponta spune ca nu se aflau romani la bord

UPDATE 23:54 Cursa Tarom care va zbura vineri, 18 iulie, spre Moscova, va opera dupa orarul normal, insa va evita spatiul aerian ucrainean, decizia fiind luata in urma accidentului aviatic din estul Ucrainei.

Porosenko: Ofensiva din estul Ucrainei este sustinuta de Germania si Statele Unite

UE a interzis, pana acum, eliberarea unor vize si a blocat averile a aproximativ 60 de rusi si ucraineni implicati in escaladarea conflictului dintre cele doua tari, dar nu a impus sanctiuni economice de anvergura anumitor sectoare, o etapa cunoscuta la Bruxelles ca faza a treia.

Un avion de transport militar ucrainean a fost doborat de rebelii prorusi. Insurgentii sustin ca au capturat 5 membri ai echipajului

Un avion de transport militar ucrainean a fost doborat, luni, de rebelii prorusi in estul Ucrainei, a anuntat serviciul de presa al Republicii populare Lugansk autoproclamate. Insurgentii prorusi din autoproclamata Republica populara Lugansk sustin ca au capturat cinci membri ai echipajului avionului militar ucrainean doborat, Kievul confirmand rapirea a doi piloti.

Separatistii sustin ca au doborat un avion de transport militar in estul Ucrainei

Un avion de transport militar ucrainean a fost doborat, luni, de rebelii prorusi in estul Ucrainei, a anuntat serviciul de presa al Republicii populare Lugansk autoproclamate, relateaza.

VIDEO UPDATE Ucraina: Un avion militar de transport a fost doborat in est. Kievul acuza Rusia, in conditiile in care avionul zbura la 6.500 metri si nu putea fi atins de tiruri de rachete sol-aer portabile

Un avion de transport militar ucrainean a fost doborat luni de rebelii pro-rusi in estul Ucrainei, a anuntat serviciul de presa al autoproclamatei Republici populare Lugansk, scrie AFP. UPDATE 17:00 Tirurile care au doborat avionul au provenit probabil din Rusia, afirma presedintia ucraineana.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )