Libnet.ro
UNICEF

07:15

Un eurodeputat al Spaniei i-a adresat un mesaj lui George Simion, liderul partidului AUR

România Liberă România Liberă,
Un eurodeputat al Spaniei i-a adresat un mesaj lui George Simion, liderul partidului AUR

Un eurodeputat al Spaniei, Jorge Buxade, i-a adresat un mesaj lui George Simion, liderul partidului . continuă pe România Liberă

GEORGE SIMION, AUR: Proiectul bugetului de stat nu a intrat in Parlament

Copresedintele AUR George Simion a criticat, astazi, intarzierea adoptarii bugetului de stat pe acest an, sustinand ca aceasta este generata de iresponsabilitatea sora cu incompetenta a actualului arc guvernamental.

George Simion, despre conditia impacarii cu Diana Sosoaca: Diavolul este orgolios, e ipocrit si face greseli

George Simion, liderul partidului AUR a dezvalui, in direct, ce probleme are cu Diana Sosoaca. Acesta o ataca in termeni duri si scoate la iveala toate conflictele pe care le-a avut cu fosta sa colega de partid in ultima perioada. Pe de alta parte, politicianul afirma ca ar avea sanse de impacare cu senatoarea, dar .

George Simion: Vedem o intarziere legata de pensiile speciale pe circuitul legislativ. Numai declarativ, actualele forte din Parlament vor sa faca aceste schimbari (VIDEO)

Liderul AUR, George Simion, a criticat, marti, la Parlament, intarzierea adoptarii bugetului, dar si asumarea unor decizii importante de catre actuala coalitie precum eliminarea pensiilor speciale pentru.

George Simion, adevarul despre Diana Sosoaca: Gloria si orgoliul i-au luat ochii. Ce spune despre impacarea cu avocata AUR

George Simion, presedintele AUR, partidul aflat in crestere in sondajele de opinie, dupa alegerile parlamentare de anul trecut, a spus adevarul despre relatia cu Diana Sosoaca, despre care spune ca mandria si orgoliul i-au luat ochii, dar ca daca isi schimba atitudinea, exista sanse de impacare.

Vlad Voiculescu, ridiculizat in Parlament, de George Simion: Una vorbim, alta fumam

George Simion l-a criticat pe ministrul USR PLUS de la Sanatate, Vlad Voiculescu, pentru faptul ca nu a luat masurile promise in sistemul sanitar, pentru a preintampina evenimentele nefericite, precum cel de la Sp.

George Simion, ironii la adresa lui Voiculescu in timpul motiunii: A venit taticul Ciolos ca sa va ia apararea?

Copreseidntele AUR, George Simion, l-a ironizat pe Vlad Voiculescu la motiunea de cenzura impotriva acestuia, dupa ce in sala de plen a venit si eurodeputatul Dacian Ciolos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )