Libnet.ro
UNICEF

13:15

Eurodeputatul Nigel Farage, amendat cu 3.000 de euro pentru ca l-a facut carpa pe Herman Van Rompuy

Adevărul Adevărul,
Eurodeputatul Nigel Farage, amendat cu 3.000 de euro pentru ca l-a facut carpa pe Herman Van Rompuy

Eurodeputatul britanic eurofob Nigel Farage a fost condamnat la plata unei amenzi de aproape 3. 000 de euro pentru ca l-a facut carpa pe presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, in cadrul unei sedinte a Parlamentului European din februarie 2010, relateaza luni publicatia belgiana La Derniere Heure. continuă pe Adevărul

China Construction Bank are 16 miliarde de euro pentru a cumpara o banca europeana

A doua mare banca din China, China Construction Bank CCB), dispune de aproape 16 miliarde de euro pentru a face o achizitie in sectorul bancar european, a declarat pentru Financial Times Wang Hongzhang, presedintele bancii. Unele banci din Europa sunt de vanzare. ) Suntem in cautare unei banci pe care sa o cumparam fie integral fie sa optam pentru un procent de 30% - 50% din capitalul sau, a mai spus Wang. El a refuzat sa spuna numele bancii vizate, marginindu-se sa adauge ca tintele potentiale sunt din Regatul Unit, Germania sau Franta.

China Construction Bank dispune de 16 miliarde de euro pentru a cumpara o banca europeana

A doua mare banca din China, China Construction Bank CCB), dispune de aproape 16 miliarde de euro pentru a face o achizitie in sectorul bancar din Europa, a declarat pentru Financial Times Wang Hongzhang, presedintele bancii, relateaza sursele de presa.

Franta: Prima amenda pentru piraterie online: 150 de euro pentru doua melodii cu Rihanna

Un francez a fost amendat cu suma de 150 de euro pentru ca a descarcat de pe Internet doua melodii ale cantaretei Rihanna. Astfel, francezul Alain Prevost este prima persoana din Franta, amendata pentru.

Prima amenda pentru piraterie online in Franta: 150 de euro pentru doua melodii ale Rihannei descarcate de pe torente

Controversata lege franceza a celor trei lovituri care-si propune sa lupte impotriva pirateriei online a facut prima victima: un francez in varsta de 40 de ani care a fost amendat cu 150 de euro pentru doua melodii cu Rihanna descarcate de pe torente. Interesant e ca melodiile au fost downloadate de sotia sa cu care acum este in proces de divort, scrie BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )