Libnet.ro
UNICEF

01:05

China Construction Bank are 16 miliarde de euro pentru a cumpara o banca europeana

Hotnews Hotnews,
China Construction Bank are 16 miliarde de euro pentru a cumpara o banca europeana

A doua mare banca din China, China Construction Bank CCB), dispune de aproape 16 miliarde de euro pentru a face o achizitie in sectorul bancar european, a declarat pentru Financial Times Wang Hongzhang, presedintele bancii. Unele banci din Europa sunt de vanzare. ) Suntem in cautare unei banci pe care sa o cumparam fie integral fie sa optam pentru un procent de 30% - 50% din capitalul sau, a mai spus Wang. El a refuzat sa spuna numele bancii vizate, marginindu-se sa adauge ca tintele potentiale sunt din Regatul Unit, Germania sau Franta. continuă pe Hotnews

China Construction Bank dispune de 16 miliarde de euro pentru a cumpara o banca europeana

A doua mare banca din China, China Construction Bank CCB), dispune de aproape 16 miliarde de euro pentru a face o achizitie in sectorul bancar din Europa, a declarat pentru Financial Times Wang Hongzhang, presedintele bancii, relateaza sursele de presa.

O banca de top din China vrea sa investeasca 15 miliarde de dolari in Europa

Una dintre cele mai puternice banci din China se pregateste pentru cea mai mare achizitie internationala din istoria tarii si se orienteaza catre posibile tinte in Europa, informeaza CNN. China Construction.

Franta: Prima amenda pentru piraterie online: 150 de euro pentru doua melodii cu Rihanna

Un francez a fost amendat cu suma de 150 de euro pentru ca a descarcat de pe Internet doua melodii ale cantaretei Rihanna. Astfel, francezul Alain Prevost este prima persoana din Franta, amendata pentru.

Prima amenda pentru piraterie online in Franta: 150 de euro pentru doua melodii ale Rihannei descarcate de pe torente

Controversata lege franceza a celor trei lovituri care-si propune sa lupte impotriva pirateriei online a facut prima victima: un francez in varsta de 40 de ani care a fost amendat cu 150 de euro pentru doua melodii cu Rihanna descarcate de pe torente. Interesant e ca melodiile au fost downloadate de sotia sa cu care acum este in proces de divort, scrie BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )