Libnet.ro
UNICEF

21:01

Euronext va lansa un contract futures pentru graul din bazinul Marii Negre

Adevărul Adevărul,
Euronext va lansa un contract futures pentru graul din bazinul Marii Negre

Euronext vrea sa creeze un contract futures pentru graul din zona Marii Negre. Operatorul bursier spera, astfel, sa satisfaca cererea din partea investitorilor pentru una dintre cele mai importante regiuni producatoare si exportatoare din lume, noteaza News. ro. continuă pe Adevărul

Israelul a emis o alerta de calatorie pentru Turcia din cauza riscurilor de securitate

Israelul a emis o alerta de calatorie pentru Turcia din cauza problemelor de securitate si a amenintarii privind eventuale noi atacuri teroriste. Biroul premierului israelian Benjamin Netanyahu a emis vineri un comunicat in care ii avertizeaza pe cetatenii israelieni sa evite calatoriile in Turcia sau sa paraseasca cat mai rapid aceasta tara.

Finantele au publicat formularele pentru impozitarea din oficiu a romanilor care nu isi indeplinesc obligatiile declarative privind veniturile realizate

In Monitorul Oficial de miercuri 6 Aprilie 2016), au fost publicate formularele pentru impozitarea din oficiu a persoanelor fizice ce nu isi indeplinesc obligatiile declarative privind veniturile realizate, formularele fiind particularizate pentru impozitul pe venitul persoanei fizice. Consulta aici actul normativ.

Pericol pentru soferii din Mures: Capacele de canal prost fixate, provoaca accidente grave

Soselele din Mures reprezinta un real pericol pentru soferi, din cauza capacelor de canal, prost fixate, potrivit Protv. Vine o masina si se agata de acel capac miscat din loc, se vede acolo. Uitati.

UPDATE: Prahova: O cisterna cu acid sulfuric s-a rasturnat pe DN 1. Parchetul a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa

O cisterna incarcata cu 40 de tone de acid sulfuric s-a rasturnat, miercuri dimineata, pe DN 1, in zona municipiului Campina, dupa care intreg vehiculul a luat foc. Din acest motiv, traficul pe DN 1 este blocat si deviat prin Campina. Parchetul de pe langa Judecatoria Campina a deschis un dosar penal.

Ministerul Energiei pregateste ajutoare de urgenta pentru disponibilizati din CEH si CNU

Ministerul Energiei pregateste un ajutor de urgenta pentru angajatii care vor fi disponibilizati din Complexul Energetic Hunedoara CEH) si din Compania Nationala a Uraniului CNU). CEH este in insolventa, iar CNU a ramas fara cel mai mare client.

ANAF a infiintat o divizie speciala pentru romanii din scandalul Panama Papers (VIDEO)

Fiscul va analiza documentele ajunse publice in ceea ce a devenit cunoscut drept scandalul Panama Papers. Pentru acest lucru va fi infiintata chiar o divizie speciala. Potrivit unui mesaj postat de.

Soferul care a lovit mortal 5 persoane in statia de autobuz, cercetat pentru ucidere din culpa

Soferul care a intrat luni dimineata in plin cu masina intr-un grup de persoane ce se aflau intr-o statie de autobuz din municipiul Braila, accident in urma caruia cinci oameni au murit, este cercetat pentru de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, potrivit unui comunicat remis marti de Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )