Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ucis cu mai multe lovituri de topor. Sotia victimei este principalul suspect

Adevărul Adevărul,
Ucis cu mai multe lovituri de topor. Sotia victimei este principalul suspect

Un barbat in varsta de 54 de ani din satul Raci, comuna Negomir, a murit in aceasta dimineata, intr-o balta de sange. Anchetatorii au descoperit ca acesta avea mai multe lovituri la cap, care au fost aplicate, cel mai probabil, cu un topor. Principala suspecta de crima este chiar sotia barbatului, care sufera de afectiuni psihice. continuă pe Adevărul

Cinci legume care aduc mai multe beneficii asupra sanatatii daca sunt gatite

Nutritionistii au spus, de-a lungul timpului, ca legumele aduc mai multe beneficii asupra sanatatii organismului daca sunt consumate crude, pentru ca, in acest fel, ele contin mai multe substante nutritive decat cele care au fost expuse la caldura. insa, exista si legume ale caror substante nutritive se absorb mai bine in organism, dupa ce au fost gatite, informeaza Daily Mail.

Samsung vrea sa vanda cu 30% mai multe smartphone-uri din seria Galaxy S6 si estimeaza ca piata va depasi 3 mil. unitati in 2015

Samsung Romania vrea sa vanda cu 30% mai multe smartphone-uri din seria Galaxy S6 Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge) fata de modelul Samsung Galaxy S5 lansat anul trecut si estimeaza ca piata de telefoane inteligente va depasi pragul de 3 milioane de.

Actiunile DNA produc panica in industria constructiilor: Frica incepe sa cuprinda Romania si tot mai multe proiecte se vor bloca

Actiunile DNA, care au vizat urmarirea penala a multor oameni de afaceri si persoane publice din Romania, produc din ce in ce mai multa panica in industria constructiilor, o piata deja lovita de mai multe scandaluri, care s-au incheiat fie prin.

CFR Calatori introduce mai multe trenuri pentru preluarea clientilor Regiotrans

CFR Calatori informeaza ca de miercuri, 18 martie, va introduce in circulatie o serie de trenuri Regio pentru asigurarea serviciului public de transport feroviar de persoane pe mai multe rute, care pana in prezent erau operate de Regiotrans.

Persoana cu cele mai multe like-uri pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume.

Udrea dezminte zvonurile conform carora ar fi facut mai multe denunturi

Deputata Elena Udrea a transmis un nou mesaj, prin intermediul echipei sale de comunicare, in care a dezmintit zvonurile potrivit carora ar fi facut mai multe denunturi.

Prahova: Barbat suspectat ca si-a ucis tatal, cautat de politisti

Politistii prahoveni cauta un barbat in varsta de 33 de ani, suspectat ca, in urma cu doua zile, si-ar fi ucis tatal cu mai multe lovituri de cutit, pe numele barbatului fiind formulata propunere de arestare preventiva in lipsa, informeaza Mediafax.

Rosca Stanescu: Exista responsabili ai SRI care, de dragul de a-si plasa un om in fruntea A.N.I., au acoperit mai multe fapte ilegale

Fostul liberal Sorin Rosca Stanescu afirma, intr-un articol postat pe blogul personal, ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, este omul Serviciului National de Informatii.

Europa va avea cele mai multe persoane ultra-bogate, pana in 2024

Segmentul persoanelor ultra-bogate din lume este in crestere, potrivit studiului The Wealth Report asupra averilor private globale, lansat recent de Knight Frank.

Preotul Ilarion Felea a fost plimbat prin mai multe inchisori pentru ca a aparat credinta si religia

Preotul Ilarion Felea se numara printre cei care au suferit in perioada comunista ca sa-si apere credinta si religia. Ilarion Felea era unul dintre cei mai respectati preoti din eparhia Aradului de la jumatatea veacului al XX-lea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )