Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa, blocata de atacurile teroriste din Bruxelles: cum este afectat europeanul de rand de catre amenintarea islamista

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Europa, blocata de atacurile teroriste din Bruxelles: cum este afectat europeanul de rand de catre amenintarea islamista

Capitala Belgiei, Bruxelles, a fost zguduita serios de o serie de atentate teroriste, la aeroportul Zaventem si la statia de metrou Maelbeek, desfasurate sub umbrela Statului Islamic. Si-au pierdut viata 31 de persoane, iar alte 198 au fost ranite. continuă pe Wall-Street Ro

Trei romani, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Doi romani au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles. Unul dintre ei este Claudiu Rusu, care a declarat la Digi24 ca a fost ranit in zona capului in explozia de la aeroport, primind ingrijiri medicale la fata locului.

Patru romani, printre care un minor, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Patru romani, printre care un copil, au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles.

Atacurile teroriste din Bruxelles sfasie constructia deja subreda a ceea ce mai poate fi numita Uniunea Europeana

Atacurile teroriste din 22 martie de la Bruxelles au venit intr-un moment in care Uniunea Europeana inca nu isi revenise prea bine dupa atacurile din noiembrie 2015 de la Paris unde au murit 130 de oameni si se zbate din greu sa rezolve criza.

Atacurile teroriste din Paris: ADN-ul lui Laachraoui, ultimul presupus complice identificat, a fost gasit pe explozibili

ADN-ul lui Najim Laachraoui, cel din urma presupus compluce identificat in cadrul anchetei asupra atacurilor teroriste din Paris din 13 noiembrie 2015, a fost gasit asupra materialului exploziv utilizat in atacurile in care si-au pierdut viata 130 de persoane, a declarat luni pentru AFP o sursa apropiata anchetei franceze.

Procurorii au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase

Procurorii belgieni au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase, relateaza RTBF. in total, 23 de persoane au fost ucise, iar cateva zeci au fost ranite.

Alerta cu bomba intr-un campus al Universitatii din Bruxelles

Campusul Universitatii din Bruxelles VUB) este in alerta, din cauza unei amenintari iminente cu bomba, a scris pe Twitter un student, potrivit caruia autoritatile le-au cerut tuturor sa intre.

UPDATE Statul Islamic a revendicat atentatele teroriste de la Bruxelles

Organizatia jihadista Statul Islamic a revendicat atentatele teroriste de marti de la aeroportul din Bruxelles si o statie de metrou, anunta The Telegraph, citand o agentie de presa apropiata de ISIS.

Un roman a scapat cu viata din atacurile cu bomba de pe aeroportul din Bruxelles: Am avut un noroc chior

Un roman a scapat cu viata dupa ce in aceasta dimineata se afla pe aeroportul din Bruxelles, acolo unde au avut loc doua atacuri cu bomba. El povesteste ca doar o minune a facut sa.

Belgia: Politia a emis un mandat de cautare vizand un suspect in atentatele de pe aeroportul din Bruxelles

Politia a emis un mandat de cautare ce vizeaza un barbat suspectat de implicare in atacurile cu bomba comise marti pe aeroportul din Bruxelles, in urma carora cel putin 10 persoane si-au pierdut viata, anunta Reuters. Facand apel la martori pentru oferirea de informatii, politia a difuzat fotografia unui barbat, imbracat in camasa si geaca albe si purtand o palarie de culoare inchisa, ce impinge un carucior cu bagaje prin aeroport.

Sustinatori ai Statului Islamic au incercat sa imprastie panica prin mesaje despre alte bombe din Bruxelles

O noua metoda? Imediat dupa atacurile din Bruxelles, mai multe conturi de Twitter, evident ale unor sustinatori ai Statului Islamic, au inceput sa disemineze, pe ton de panica, zvonuri privind alte atacuri din oras, scrie Le Monde. O carte fundamentala pentru a intelege ce se intampla acum in lume.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )