Libnet.ro
UNICEF

13:15

Europa League: Celtic Glasgow-Astra Giurgiu 2-1. Fara victorie in grupe

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Celtic Glasgow-Astra Giurgiu 2-1. Fara victorie in grupe

Astra Giurgiu a pierdut si in deplasarea de la Celtic, scotienii reusind sa se impuna cu 2-1, dar au primit si ajutorul direct al portarului Silviu Lung care a gresit numeroase interventii. Astra este la a treia infrangere si ocupa ultimul loc in grupa. Golurile au fost marcate de Scepovici 73' si Johansen 79' pentru Celtic, iar Enache a readus Astra in joc prin golul din minutul 81. Presa sportiva: Protasov a gresit schimbarile sau le-a efectuat prea tarziuDinu Gheorghe, presedinte Astra: Nu meritam sa pierdem aceasta partida. Am dominat meciul si baietii merita felicitati. Pacat de acele greseli, dar invatam. continuă pe Hotnews

Celtic Glasgow- Astra, scor 2-1 in grupele Ligii Europa

Astra Giurgiu a pierdut, joi seara, in fata Celtic Glasgow, cu scorul de 1-2 in grupele LigiiEuropea, relateaza Gazeta Sporturilor. Golurile au fost marcate de Enache min 81) pentru Astra si Scepovici min.

LIVE EUROPA LEAGUE Steaua-Rio Ave (20:00) si Celtic-Astra (22:05)

Onlinesport transmite in direct, joi seara, cele doua meciuri ale formatiilor romanesti din cadrul grupelor Europa League:Steaua-Rio Ave 20:00) si Celtic-Astra 22:05).

Astra Giurgiu, echipa de top in Scotia

Astra Giurgiu ar putea fi echipa de top in Scotia, crede antrenorul lui Celtic, adversara din aceasta seara a giurgiuvenilor .

Europa League: Steaua - Rio Ave 2-1. Cu pasi mari spre calificare. Dubla superba Rusescu care devine golgeterul competitiei/ Rezultate serii in Europa League

Steaua Bucuresti a castigat cu 2-1 meciul de pe teren propiu cu portughezii de la Rio Ave, eroul Stelei fiind Raul Rusescu care a reusit o dubla in prima repriza 17' si 45'), al doilea gol fiind o bijuterie, executie la coltul lung de la peste 25 de metri. Del Valle nu s-a lasat mai prejos de Rusescu si a inscris in debutul reprizei secunde 47') cu un sut la vinclu de la distanta. Stelistii au fost salavati in cateva randuri de acelasi excelent Arlauskis, dar au depasit repede momentele dificile si au gestionat bine repriza incheind jocul cu doua bare. Aaalborg a reusit supriza in grupa invingand pe Dinamo Kiev cu 3-0Vezi toate rezultate serii in Europa League .

Ultima sansa europeana pentru Astra in dificila deplasare cu Celtic (LIVE 22:05)

Astra Giurgiu isi joaca, joi seara, in deplasare cu Celtic Glasgow, ultima carte in Europa League dupa cele doua infrangeri suferite cu Dinamo Zagreb si Salzburg.

Steaua - Rio Ave, echipa cu cel mai bun atac din Europa League trebuie sa castige (LIVE 20:00)

Steaua intalneste joi seara, de la ora 20:00, echipa Rio Ave Portugalia) in cel de-al treilea meci din Grupa J a Ligii Europa. Este un meci pe care echipa romana nu are voie decat sa il castige pentru a ramane cu sanse de calificare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )