Libnet.ro
UNICEF

22:00

Europa League: AC Milan, Tottenham, Celtic si Glasgow Rangers s-au calificat in grupe Wolfsburg si Sporting, eliminate (Rezultatele serii)

Hotnews Hotnews,
 Europa League: AC Milan, Tottenham, Celtic si Glasgow Rangers s-au calificat in grupe Wolfsburg si Sporting, eliminate (Rezultatele serii)

Joi seara au avut loc partidele din play-off-ul preliminariilor Europa League. AC Milan, Tottenham, Celtic si Glasgow Rangers sunt doar cateva dintre echipele care au obtinut calificarea in grupele competitiei, in timp ce Sporting Lisabona si Wolfsburg au fost eliminate. continuă pe Hotnews

Ianis Hagi elimina cu Rangers pe Galatasaray, echipa de suflet a tatalui

Victorie mare obtinuta de Glasgow Rangers in playoff-ul Europa League, pe teren propriu, contra lui Galatasaray Istanbul.

Adversare CFR Cluj grupele Europa League. Se stiu cele trei echipe pe care le va infrunta campioana Romaniei! Live video

UPDATE, ora 14:40 CFR Cluj si-a aflat cele trei adversare din grupele Europa League. A fost repartizata in grupa A, alaturi de AS Roma, Young Boys si CSKA Sofia. UPDATE, ora 14:15 A inceput tragerea la sorti in care CFR Cluj isi afla adversarele. Poate fi urmarit live video aici Grupa A: AS .

Tragerea la sorti a grupelor Europa League. CFR Cluj in grupa cu Roma, Young Boys si CSKA Sofia

Pentru al doilea an consecutiv CFR Cluj este singura echipa din Romania ajunsa in grupele unei competitii europene. Vedeti aici cum arata componenta celor 12 grupe din Europa League.

Sortii au decis! CFR Cluj si-a aflat adversarii din grupele Europa League

CFR Cluj a fost repartizata in Grupa A din Europa League, alaturi de AS Roma, Young Boys Berna si TS.

Dan Petrescu, atitudine pozitiva dupa aflarea adversarilor din grupele Europa League: Ma gandesc sincer ca vreau sa ne calificam mai departe

CFR Cluj si-a aflat adversarii din grupele Europa League. Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, a avut o atitudine mai optimista fata de cum ne-a obisnuit. Bursucul se gandeste la.

Norocul i-a suras lui Dan Petrescu! CFR Cluj, grupa accesibila in Europa League

Singura echipa romaneasca ramasa in competitiile europene in acest an, CFR Cluj, si-a aflat adversarele din grupa Europa League.

Europa League: CFR Cluj, in grupa cu AS Roma, Young Boys Berna si CSKA Sofia

Vineri a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti a grupelor din Europa League, iar pentru ardeleni urmeaza un duel care trezeste amintiri placute. Echipa antrenata de Dan Petrescu va face parte din Grupa A, alaturi de AS Roma, Young Boys Berna si CSKA Sofia.

CFR Cluj si-a aflat adversarii din grupele Europa League. Sanse mari de calificare pentru Dan Petrescu

CFR Cluj si-a aflat adversarii din grupele Europa League. Dan Petrescu va juca cu AS Roma, Young Boys si CSKA Sofia. AS Roma are prima sansa de calificare, in timp ce elvetienii de la Young Boys si bulgarii de la.

Europa League: CFR Cluj, in urna a treia la tragerea la sorti a grupelor (Componenta urnelor)

UEFA a anuntat, vineri dimineata, urnele pentru tragerea la sorti a grupelor Europa League, care va avea loc la Nyon, cu incepere de la ora 14:00. Singura reprezentanta a Romaniei in competitie este CFR Cluj, care a fost repartizata in urna a treia.

VIDEO Autogolul zilei: Peter Ankersen si cum sa iti elimini echipa din Europa League

Autogolul zilei vine din play-off-ul Europa League, acolo unde Peter Ankersen Copenhaga) a trimis mingea in propria poarta, dupa o faza in care nici colegii sai de echipa nu s-au descurcat mai bine. Pavicic Rijeka) a luat balonul de la jumatatea terenului, a trecut pe langa un adversar care a cazut, celalalt fundas s-a impiedicat de primul si atacantul croatilor l-a lobat pe portarul Johnsson si a lovit bara, insa mingea avea sa intre in poarta doar dupa ce l-a lovit pe neatentul Ankersen.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )