Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dan Petrescu inaintea meciului cu Roma: Daca pierdem nu e nicio rusine

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu inaintea meciului cu Roma: Daca pierdem nu e nicio rusine

CFR Cluj are meci greu, joi seara, in deplasare cu AS Roma, partida in care campioana Romaniei porneste cu sansa a doua. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu, dupa infrangerea cu AS Roma: Eu am avertizat mereu ca am nevoie de jucatori si asta s-a vazut azi

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a pus infrangerea din meciul cu AS Roma, scor 0-5, pe seama faptului ca oficialii clubului ardelean nu i-au adus suficienti jucatori pentru a forma un lot competitiv pentru Europa League.

Europa League: AS Roma - CFR Cluj Dan Petrescu: Ar fi miracolul carierei daca vom castiga

Dupa patru puncte acumulate in primele doua partide, pentru CFR urmeaza cel mai important test din Grupa A din Europa League. Formatia lui Dan Petrescu intalneste pe AS Roma, chiar pe Olimpico. Cu destule absente importante in lot, tehnicianul roman spune ca un rezultat pozitiv tine mai degraba de un miracol. Partida va fi transmisa LiveText pe HotNews. ro si in direct pe DigiSport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus.

Dan Petrescu s-a razgandit, nu mai pleaca de la CFR Cluj dupa meciul cu AS Roma

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a razgandit si nu mai pleaca de la clubul ardelean dupa meciul cu AS Roma, dar anunta ca isi ia o perioada de pauza dupa partida cu FC Arges, profitand de intreruperea competitionala pentru intalnirile echipelor nationale.

Masura radicala pe care Dan Petrescu vrea sa o ia dupa meciul cu AS Roma: M-am saturat, ma duc

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat duminica seara, la Digisport, ca intentioneaza sa se desparta de campioana en titre, el precizand ca are nevoie de o pauza si ca nu a primit ceea ce a cerut.

Dan Petrescu va semna cel mai mare contract al carierei! Ce se intampla cu CFR Cluj

Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj, iar partida cu AS Roma ar putea fi ultima pentru el la campioana Romaniei. GSP anunta ca antrenorul in varsta de 52 de ani are doua oferte imposibil de refuzat. Cea mai tentanta pare a fi cea de la Al Nasr, in Arabia Saudita. Seicii au pus .

Dan Petrescu s-a razgandit si nu mai pleaca de la CFR Cluj - Decizia luata de tehnician

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a razgandit si nu mai pleaca de la clubul ardelean dupa meciul cu AS Roma, dar anunta ca isi ia o perioada de pauza dupa partida cu FC Arges, profitand de intreruperea competitionala pentru intalnirile echipelor nationale.

Cum il ironizeaza MM Stoica pe Dan Petrescu dupa ultimele declaratii

Dan Petrescu a precizat, la suparare, ca va pleca de la CFR Cluj dupa meciul cu AS Roma din Europa League din cauza arbitrajelor de care formatia sa are parte in Liga 1. La aflarea acestei vesti, Mihai Stoica l-a ironizat pe contul personal de Facebook pe tehnicianul campioanei Romaniei.

Dan Petrescu pleaca de la CFR Cluj? Nu mai pot! Gata!

Dan Petrescu este, in acest moment, cel mai titrat antrenor din Liga 1. Are cele mai multe prezente in Cupele Europene si trei titluri consecutive cu CFR Cluj. Dar Dan Petrescu, dupa ultimul meci din campionat, si-a anuntat plecarea de la echipa. Dan Petrescu pleaca de la CFR Cluj Ultimul meci din campionatul intern se .

Vin jucatorii ceruti cu insistenta de Dan Petrescu! CFR Cluj a readus in Romania un campion al Ligii 1, dupa 5 ani

Vocea lui Dan Petrescu se face auzita intr-un final de conducerea celor de la CFR Cluj. Ardelenii au transferat un fundas central. Este Vorba despre un jucator obisnuit cu campionatul romanesc, Syam Ben.

Dan Petrescu pleaca din Gruia: Gata, nu mai pot!

CFR Cluj a fost invinsa pe teren propriu cu scorul de 2-1 de Gaz Metan, iar la final Dan Petrescu a .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )