Libnet.ro
UNICEF

16:00

Europa pune la bataie 70 milioane euro pentru combaterea contrabandei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Europa pune la bataie 70 milioane euro pentru combaterea contrabandei

Lupta impotriva cotrabandei cu tutun continua sa fie un domeniu important de interes in cadrul programului antifrauda Hercule III, finantat din fonduri europene, dimensionat la 104,9 milioane euro, in perioada 2014-2020. continuă pe Ziarul Bursa

UEFA va oferi 1,25 miliarde de euro pentru cluburile participante in Liga Campionilor

Cluburile care vor participa la urmatoarele 3 editii ale Ligii Campionilor vor prim in total pentru fiecare sezon 1,25 miliarde de euro. Echipele din Liga Europa vor primi 380 de milioane de euro pentru fiecare sezor,.

Immofinanz vrea sa cumpere 29% din CA Immo, pentru care ofera 530 milioane euro

Compania austriaca Immofinanz, cu active imobiliare de peste 950 milioane euro in Romania, incearca din nou sa intre in actionariatul CA Immo, de asemenea activa pe piata locala, printr-o oferta de preluare de peste 530 milioane de euro, care vizeaza.

Raiffeisen International ar putea avea pierderi si anul acesta, estimate la 550 milioane euro

Actualizare 13:50 Raiffeisen Romania, profit net cu 9% mai mare anul trecut Raiffeisen Bank a realizat, anul trecut, in tara noastra, un profit net de 113 milioane euro, in crestere cu 9%, fata de 104 milioane euro in 2013, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei, continand situatiile financiare IFRS auditate.

Spitalul Judetean Mehedinti ar putea plati 2 milioane de euro pentru doua cazuri de malpraxis. Un tanar a ramas fara un picior, o femeie a murit in urma unui chiuretaj

In primul caz familia unei femei, care a decedat in urma unui chiuretaj efectuat de un ginecolog severinean, cere daune morale in valoare de 1 milion de euro. Un alt milion de euro este cerut si de un tanar care a ramas fara un picior din cauza unui chirurg care nu ar fi intervenit la timp.

Mai multe ONG-uri au contestat trei candidati la sefia Consiliului pentru Combaterea Discriminarii: Parlamentul vrea sa numeasca pe ascuns conducerea CNCD

APADOR-CH, Coalitia anti-discriminare si alte 17 ONG-uri au contestat trei dintre candidatii la pozitia de membru in Colegiul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), anunta organizatiile. Acestea acuza de asemenea si lipsa transparentei in procesul de numire de noi membri in Consiliul. Precizam ca in luna aprilie expira mandatele a sase dintre membrii Colegiului director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, iar pe aceste pozitii si-au depus candidatura 18 persoane. Vezi in articol cine sunt candidatii in forul de conducere al CNCD, care sunt partidele care i-au nominalizat. Legislatia prevede ca la numirea membrilor Colegiului director se va urmari ca minimum doua treimi dintre acestia sa fie licentiati in stiinte juridice.

Prime de 8.600 euro pentru angajatii Porsche, dupa un 2014 incheiat cu rezultate bune

Angajatii Porsche primesc prime de 8. 600 euro, fiecare, pentru rezultatele bune inregistrate anul trecut, un 2014 in care vanzarile au crescut cu 17%, la aproape 190. 000 unitati. De aceasta prima vor beneficia circa 14. 600 dintre angajati Porsche, suma totala alocata bonusurilor se ridica deci la 125,5 milioane euro.

Romanian Business Consult, cifra de afaceri de 15,8 milioane euro

Romanian Business Consult RBC) a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 15,8 milioane euro, estimand ca, in acest an, indicatorul se va majora cu 10%, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Gral Medical a investit 1,5 milioane euro in doua clinici

Reteaua medicala privata Gral Medical continua proiectele de investitii initiate in ultimii ani si a infiintat, la inceputul lui 2015, doua clinici de mari dimensiuni in Capitala si Ploiesti, dupa o investitie de peste 1,5 milioane euro, ajungand, astfel, la 14 laboratoare, 11 clinici si un spital privat OncoFort), potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Contract de 155 mil. euro pentru 17 km din autostrada Brasov-Cluj

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a inceput procedurile de achizitie pentru atribuirea unui contract, estimat la 687,5 milioane lei 155 milioane euro) fara TVA, privind constructia unui segment de 16,8 km al autostrazii Brasov-Targu.

Contract de 27 mil. euro pentru modernizarea unui drum judetean din Satu Mare

Consiliul Judetean Satu Mare vrea sa contracteze lucrari de modernizare a drumului judetean DJ) 193A, pe o lungime totala de aproape 50 de kilometri, iar proiectul are o valoare estimata la 122,6 milioane lei 27,7 milioane euro), cu TVA, relateaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )