Libnet.ro
UNICEF

16:00

Europenii investesc milioane de euro in cultura din Moldova

Adevărul Adevărul,
Europenii investesc milioane de euro in cultura din Moldova

Uniunea Europeana va investi 4,2 milioane de euro pentru dezvoltarea culturii in tarile Parteneriatului Estic in urmatorii cinci ani. Astfel, in Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia si Ucraina se vor organiza seminare, instruiri intensive, vizite de studiu si intalniri intre actorii culturali din sectoarele public si privat. continuă pe Adevărul

Interceptari. Cum a obtinut Truica o retrocedare record: a expediat patru persoane cu patru valize. Mita-maruntis; profit-136 milioane euro. Artileria din Israel: doi consilieri si un miliardar

Remus Truica s-a crezut atat de puternic incat era convins ca poate revendica si proprietati care nu erau detinute de fostii proprietari sau mostenitorii lor. La fel s-a intamplat si in dosarul in care Truica a preluat drepturi litigioase de la printul Paul Philippe al Romaniei Paul Lambrino).

Interceptari. Cum a obtinut Truica o retrocedare record: a expediat patru persoane cu patru valize. Mita-maruntis; profitul-136 milioane euro. Artileria din Israel: doi consilieri influenti si un miliardar

Remus Truica s-a crezut atat de puternic incat era convins ca poate revendica si proprietati care nu erau detinute de fostii proprietari sau mostenitorii lor. La fel s-a intamplat si in dosarul in care Truica a preluat drepturi litigioase de la printul Paul Philippe al Romaniei Paul Lambrino).

189 de milioane euro din fonduri UE pentru cresterea cooperarii transfrontaliere

Comisia Europeana adoptat astazi un nou program Interreg intre Romania si Ungaria, in valoare de 231,8 milioane euro, din care 189,1 milioane euro provin din Fondul european de dezvoltare regionala, transmite un comunicat remis astazi redactiei.

Geze Romania a inregistrat afaceri de 2,25 milioane euro in Romania si Republica Moldova

Geze Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 2,25 milioane euro, in Romania cumulat cu Republica Moldova, in anul fiscal 2014-2015, cu 11% mai mare fata de anul anterior, potrivit lui Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.

Romelectro va inregistra in acest an afaceri de 45 milioane euro, in crestere cu 30%

Grupul Romelectro, unul din cei mai mari contractori de proiecte energetice din Romania, va inregistra in acest an o cifra de afaceri de 45 milioane euro, in crestere cu 29% fata de valoarea de 35 milioane euro raportata in 2014.

Expozitie a artistei Branislava Stojanovic la Institutul Italian de Cultura din Bucuresti

Luni, 14 decembrie a. c, la ora 18. 30h, la Institutul Italian de Cultura din Bucuresti are loc vernisajul primei expozitii a artistei Branislava Stojanovic in Romania. Expozitia, focalizata asupra avatarurilor comunicarii, este in egala masura un dialog - experiment intre elementele majore care compun arta contemporana astazi: pictura, instalatie si obiect.

Noi extrageri ale Loteriei Romane. Potul cel mare este de 6,2 milioane euro

Joi, 10 decembrie 2015, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Potul cel mare este de 6,2 milioane de euro.

UPDATE: DNA Brasov. Milionarul Remus Truica si directorul Evz, Dan Andronic, intre cei retinuti pentru retrocedari ilegale de 136 milioane euro. La rand, printul Paul

Remus Truica, fostul sef de cabinet al fostului premier Adrian Nastase, jurnalistul Dan Andronic, directorul Evz, avocatul Eugen Rosu, Marius Marcovici, fostul consilier al fostului premier Calin Popescu Tariceanu, directorul Impact, Claudiu Mateescu sunt RETINUTI de procurorii de la DNA Brasov. Ei sunt acuzati de implicare in grup infractional organizat pentru preluarea si valorificarea unor drepturi litigioase de la Printul Lambrino. Proprietatile erau ale fostelor Domenii ale Coroanei, care apartineau statului si nu puteau fi retrocedate. Prejudiciul este de peste 136 milioane de euro. Printul Lambrino a scapat deocamdata de audieri deoarece, in drum spre DNA Brasov, i s-a facut rau si a fost internat la Spitalul de Urgenta din Ploiesti. RETINUTII vor fi prezentati, joi, instantei pentru mandate de arestare preventiva pe 30 de zile.

Am vandut apartamente de 1,2 milioane euro in complexul Center Living

Proiectul rezidential Center Living Apartments, amplasat in apropiere de Piata Unirii din Bucuresti, pe Strada Romulus, a fost vandut in proportie de 33% cu doua luni inainte de livrare, pana acum fiind contractate 16 apartamente in valoare de 1,2 milioane de euro plus TVA, dupa cum ne-a declarat Ionut Balau, managing partner in cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania, agentul exclusiv al proiectului.

UPDATE: DNA Brasov. RETINUTI: milionarul Remus Truica, directorul Evz, Dan Andronic, Marius Marcovici, fostul consilier al lui Tariceanu, avocatul Eugen Rosu, directorul Mateescu. Acuzatiile: retrocedari ilegale de 136 milioane euro. La rand, printul Paul

Remus Truica, fostul sef de cabinet al fostului premier Adrian Nastase, si jurnalistul Dan Andronic sunt RETINUTI de procurorii de la DNA Brasov! Ei sunt acuzati de implicare in grup infractional organizat pentru preluarea si valorificarea unor drepturi litigioase de la Printul Lambrino. Proprietatile erau ale fostelor Domenii ale Coroanei, care apartineau statului si nu puteau fi retrocedate. Prejudiciul este de peste 136 milioane de euro. Procurorii l-au retinut si pe Marius Marcovici, fostul consilier al fostului premier Calin Popescu Tariceanu. La audieri se mai afla omul de afaceri Mateescu si avocatul Eugen Rosu. Printul Lambrino a scapat deocamdata de audieri deoarece, in drum spre DNA Brasov, i s-a facut rau si procurorii au decis sa-l interneze la Spitalul de Urgenta din Ploiesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )