Libnet.ro
UNICEF

22:30

Euroscepticii din Polonia si Marea Britanie nu se vor alatura grupului europarlamentar propus de Salvini

Hotnews Hotnews,
 Euroscepticii din Polonia si Marea Britanie nu se vor alatura grupului europarlamentar propus de Salvini

Formatiunea nationalista Lege si Justitie PiS), aflata la guvernare in Polonia, si Partidul Brexit, condus de Nigel Farage, au anuntat miercuri ca nu intentioneaza sa se alature blocului eurosceptic din Parlamentului European, care a fost propus de Matteo Salvini, liderul partidului italian Liga. continuă pe Hotnews

O femeie de 37 de ani din Marea Britanie a murit dupa ce a refuzat tratamentul pentru cancer si a ales medicina alternativa si dieta vegana

Katie Britton-Jordan, o femeie de 37 de ani din Marea Britanie, diagnosticata in anul 2016 cu cancer la san, a murit la finalul lunii mai. Tanara era mama unei fetite in varsta de 5 ani. Cu toate ca medicii au avertizat-o ca risca sa moara daca nu urmeaza tratamentul conventional - mastectomie, chimioterapie si radioterapie - Katie Britton-Jordan a ales medicina alternativa si dieta vegana, crezand ca acestea o vor vindeca de boala.

Motanul Larry a provocat probleme de securitate in timpul vizitei presedintelui Donald Trump in Marea Britanie

Larry, motanul care locuieste la Downing Street Nr. 10 din Londra - resedinta oficiala a prim-ministrilor britanici - a provocat probleme de securitate, marti, in timpul vizitei de stat a presedintelui american Donald Trump in Marea Britanie, relateaza Agerpres citand globalnews. ca.

Orasul fetelor, cartea celebrei scriitoare Elizabeth Gilbert, disponibila in Romania, la o zi de la lansarea editiei in limba engleza in SUA si Marea Britanie

Orasul fetelor, noua carte a celebrei scriitoare americane Elizabeth Gilbert, autoarea bestsellerului Mananca, roaga-te, iubeste, va fi disponibila de miercuri, 5 iunie in Romania, la numai o zi de la lansarea editiei in limba engleza in SUA si Marea Britanie.

Doamne, ce drama! Toata Marea Britanie este iN GENUNCHI DE DURERE! A murit Victoria! (FOTO)

O femeie de 42 de ani, din Marea Britanie, a murit, dupa ce a inghitit o punga cu droguri. Victoria Buchanan, astepta sa decoleze spre Dubai. inainte de a trece prin punctele de control, Victoria a.

Melania Trump si Camilla, sotia printului Charles, s-au imbracat aproape la fel, la vizita lui Donald Trump in Marea Britanie

Melania Trump a facut o impresie de milioane la Palatul Buckingham cu vestimentatia aleasa. Tinuta a semanat, insa, foarte tare cu cea a Camillei. Cum si-au facut aparitia cele doua doamne? Melania Trump si Camilla, vestimentatii trase la indigo? Melania Trump si Camilla s-au imbracat ambele in alb. Sotia presedintelui Statelor Unite ale Americii a [] .

BORIS JOHNSON: Marea Britanie va parasi UE cu sau fara acord pe 31 octombrie

Boris Johnson, favorit sa o inlocuiasca pe Theresa May in functia de premier al Marii Britanii, a promis astazi ca Marea Britanie va parasi UE cu sau fara acord pe 31 octombrie, lansandu-si astfel, printr-un videoclip, candidatura pentru conducerea Partidului Conservator.

BORIS JOHNSON: Marea Britanie va parasi UE cu sau fara acord pe 31 octombrie

Boris Johnson, favorit sa o inlocuiasca pe Theresa May in functia de premier al Marii Britanii, a promis luni ca Marea Britanie va parasi UE cu sau fara acord pe 31 octombrie, lansandu-si astfel, printr-un videoclip, candidatura pentru conducerea Partidului Conservator, conform Reuters.

Donald Trump ajunge in Marea Britanie intr-un context marcat de Brexit

Presedintele american Donald Trump a ajuns in Marea Britanie, luni, intr-o vizita pe care Casa Alba o considera drept o sansa de a onora sacrificiul si serviciul comun al SUA si aliatului sau de dincolo de Atlantic, scrie Associated Press.

Donald Trump, astazi, in Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump va sosi, astazi, in Marea Britanie pe fondul declaratiilor controversate ale ambasadorului american, care a sugerat ca NHS ar trebui sa faca parte din viitoarele negocieri comerciale intre cele doua tari, relateaza The Guardian.

Donald Trump isi va incepe vizita in Marea Britanie printr-un pranz cu regina

Presedintele american Donald Trump isi va incepe luni vizita oficiala in Marea Britanie printr-o intalnire cu familia regala si luand pranzul cu regina Elizabeth a II-a a la Palatul Buckingham, relateaza Mediafax, citand de pe site-ul agentiei Dpa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )