Libnet.ro
UNICEF

01:05

EUROVISION 2019. Mihai Traistariu, despre prestatia lui Ester Peony

Antena3 Antena3,
EUROVISION 2019. Mihai Traistariu, despre prestatia lui Ester Peony

Mihai Traistariu a comentat pe pagina sa de Facebook prestatia lui Ester Peony, imediat ce showul cantaretei din Romania. Artistul s-a aratat extrem de multumit de ceea ce. continuă pe Antena3

Eurovision 2019: in aceasta seara aflam daca Ester Peony ajunge in finala VIDEO

Ester Peony 25 de ani) va urca in aceasta seara pe scena din Tel Aviv in a doua semifinala a competitiei Eurovision 2019. Show-ul va fi transmis incepand cu ora 22. 00 pe TVR 1, TVR HD, TVR International si TVR+.

Mihai Traistariu, reactie dupa ce Romania a ratat calificarea la Eurovision. Ce spune despre Ester Peony

Mihai Traistariu n-a mai privit Eurovision in calitate de concurent, ci de spectator, dar a recunoscut ca a fost placut impresionat de piesele din acest an, dar si de prestatia Romaniei. Artistul a avut doar laude la adresa lui Ester Peony. Datorita performantei pe care a obtinut-o la Eurovision in 2006, Mihai Traistariu este considerat [] .

Cum a comentat Traistariu prestatia cantaretei Ester Peony in semifinala Eurovision 2019 VIDEO

Mihai Traistariu a comentat desfasurarea celei de-a doua semifinale Eurovision 2019, de la Tel Aviv, si a laudat prestatia reprezentantei tarii noastre, Ester Peony, care a ratat, insa, calificarea in ultima etapa a concursului.

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision. Iata prestatia lui Ester Peony!

Ester Peony nu a reusit sa impresioneze in semifinala Eurovision de aseara. Romania nu s-a calificat astfel in Marea Finala de sambata seara. Iata cum s-a descurcat artista noastra pe scena de la Tel Aviv! .

EUROVISION 2019. Ester Peony, reprezentanta Romaniei la Eurovision, mesaj pentru romani: Va multumesc! inseamna lumea pentru mine

Reprezentanta Romaniei la Eurovision, Ester Peony, a urcat joi seara pe scena,in semifinala a doua a concursului Eurovision, organizat la Tel Aviv.

Cum este cotata Ester Peony, concurenta Romaniei, in topul Eurovision 2019. Ce sanse are sa castige

Ester Peony, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2019, nu este deloc in topul preferintelor publicului, daca ar fi sa ne luam dupa pariurile care se fac pe artistii din statele participante. Romania este inca de pe-acum la coada clasamentului. Evident, aceasta pozitie nu reflecta, neaparat, calitatea melodiei si nici prestanta artistei Este Peony, care trebuie admirata [] .

Cum s-a prezentat Ester Peony la Ceremonia de deschidere a Eurovision 2019

Editia cu numarul 64 Eurovision Song Contest a fost deschisa oficial duminica, 12 mai, cu defilarea delegatiilor si receptia organizata la Charles Bronfman Auditorium din Tel Aviv. Iata cum s-a prezenta Ester Peony, artista care reprezinta Romania la eveniment.

Romania rateaza finala Eurovision 2019: Ester Peony, eliminata in a doua semifinala a concursului

Ester Peony si Romania au ratat calificarea in finala Eurovision 2019, potrivit Libertatea. Reprezentanta Romaniei, Ester Peony, a intrat in concurs a sasea, cu piesa On a Sunday. in urma voturilor, i.

EUROVISION 2019. Romania rateaza finala pentru al doilea an consecutiv. Piesa lui Ester Pony nu a reusit calificarea - VIDEO

Reprezentanta Romaniei la Eurovision, Ester Peony, a urcat, joi, in semifinala a doua a concursului cantecului european, organizat la Tel Aviv, fanii din diaspora avand posibilitatea sa o voteze.

EUROVISION 2019. Este momentul adevarului. Va ajunge sau nu piesa lui Ester Peony in finala

Reprezentanta Romaniei la Eurovision, Ester Peony, a urcat, joi, in semifinala a doua a concursului cantecului european, organizat la Tel Aviv, fanii din diaspora avand posibilitatea sa o voteze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )