Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dolj: Un tanar a fost arestat pentru ca ar fi platit un barbat sa-i omoare tatal

B1 B1,
Dolj: Un tanar a fost arestat pentru ca ar fi platit un barbat sa-i omoare tatal

Un tanar de 18 ani din localitatea doljeana Carcea a fost arestat pentru ca ar fi platit un alt tanar sa-i omoare tatal si a ramane astfel cu afacerile familiei. Ion Toma, de 42 de ani a fost ucis in luna au. continuă pe B1

Un tanar de 18 ani a fost arestat pentru ca ar fi platit un barbat sa-i omoare tatal

Alin Apostol, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Dolj: in urma cercetarilor, politistii au stabilit ca autorul asasinatului este un tanar de 18 ani din Cerat, care a fost determinat de fiul victimei, de 18 ani, in schimbul oferirii unei sume de bani. Despre premeditarea faptei si savarsirea acesteia a avut cunostiinta si un tanar de 20 de ani, din Craiova, care l-a recomandat pe autor fiului victimei.

Un reactor de la Cernavoda a fost deconectat pentru remedierea unei defectiuni

Un reactor al centralei artomice de la Cernavoda a fost deconectat pentru remedierea unei defectiuni aparute la generatorul electric, a anuntat producatorul de electricitate Nuclearelectrica SNN).

Planul de actiune al Guvernului: Prezentarea proiectului de Cod Fiscal a fost amanata pentru noiembrie/ La nivelul ministerului Finantelor, a fost constituit un grup de lucru care organizeaza intalniri telefonice sau prin e-mail

Termenul de prezentare a proiectului privind rescrierea Codului Fiscal a fost amanat pentru luna noiembrie 2014, se arata intr-un document care prezinta calendarul de desfasurare a Planului de Actiune pentru implementarea unor masuri de buna guvernare in economie. In conditiile amanarii prezentarii proiectului de Cod Fiscal, intalnirile pe aceasta tema cu reprezentantii mediului de afaceri se organizeaza in momentul in care exista noi propuneri de modificare sau pentru a clarifica anumite elemente ramase in discutie, se mai precizeaza in documentul obtinut de HotNews. ro. Pe tema noului Cod Fiscal a fost constituit si un grup de lucru la nivelul Ministerului Finantelor, organizarea intalnirilor realizandu-se telefonic/e-mail.

Primarul din Navodari, arestat pentru fapte de coruptie, suspendat din functie

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a fost suspendat din functie prin ordin al prefectului Radu Volcinschi, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat transmis de Prefectu.

ICCJ: Primarul din Navodari, arestat pentru 30 de zile. Decizia este definitiva

Tribunalul Constanta a decis, in 30 august ca primarul din Navodari sa fie cercetat sub control judiciar pentru fapte de coruptie, dupa ce in luna aprilie el a fost condamnat de aceesi instanta la trei ani si jumatate de inchisoare pentru dare de mita.

Decizie ICCJ: primarul din Navodari, arestat pentru 30 de zile

ICCJ a decis ca primarul din Navodari, Nicolae Matei, sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

iCCJ: Primarul din Navodari, Nicolae Matei, arestat pentru 30 de zile

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, ca primarul din Navodari, Nicolae Matei PSD), sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile, magistratii inlocuind astfel masura controlului judiciar impusa.

Examenul de rezidentiat a fost amanat pentru 23 noiembrie din cauza alegerilor prezidentiale

Examenul pentru rezidentiat a fost decalat din cauza alegerilor. Ministerul Sanatatii a luat decizia ca examenele sa se organizeze in data de 23 noiembrie 2014 pentru a nu se suprapune cu al doilea tur al.

O femeie din Marea Britanie a fost arestata pentru ca a incercat sa intre pe stadion la meciul echipei nationale de volei masculin a Iranului

O femeie din Marea Britanie se afla intr-o inchisoare iraniana de doua luni pentru ca a incercat sa se uite la meciul echipei masculine de volei. Ghoncheh Ghavami, in varsta de 25 de ani, a fost arestata, pe langa alte zece femei, pentru ca a incercat sa intre pe stadionul in care echipa nationala de volei a Iranului avea meci cu cea a Italiei, pe 20 iunie. , relateaza The Independent.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )