Libnet.ro
UNICEF

05:30

Exclusiv! Alina Eremia, despre castingul pentru Pariu cu viata, LaLa Band si planuri de viitor

ADPM ADPM,
Exclusiv! Alina Eremia, despre castingul pentru Pariu cu viata, LaLa Band si planuri de viitor

Alina Eremia este acum o adevarata vedeta, statut dobandit odata cu rolul ei din serialul Pariu cu viata si cu faptul ca face parte din una dintre cele mai bine cotate trupe ale momentului, LaLa Band. Pana la casting-ul pentru serialul care a facut-o celebra, Alina nu mai avusese deloc tangente cu actoria, ci isi incercase norocul doar in muzica. Acum, este studenta in primul an la UNATC si isi doreste sa se dezvolte ca actrita, fara insa a renunta vreodata la marea ei pasiune, muzica. continuă pe ADPM

Exclusiv! De ce nu formeaza Alina Eremia si Dorian Popa un cuplu

Cu toate ca in serialul O noua viata, cat si in cadrul concertelor pe care le sustin alaturi de colegii lor din LaLa Band, Alina Eremia si Dorian Popa formeaza un cuplu, iar majoritatea fanilor viseaza la clipa in care ii vor vedea impreuna si in viata reala, acest lucru este putin probabil. Si asta din motiv ca, dupa cum dezvaluie Alina Eremia, nu isi doresc sub nicio forma sa puna in pericol frumoasa prietenie si extrem de buna relatie profesionala care ii leaga acum.

EXCLUSIV Raed Arafat, despre accidentul aviatic din Apuseni: Se simtea nevoiade o comanda unica

Dupa accidentul aviatic din Apuseni, soldat cu doi morti si cinci raniti, Raed Arafat vorbeste despre modul in care va dirija Departamentul pentru Situatii de Urgenta. Medicul va avea un cuvant greu de spus de acum inainte in domeniul sistemului de urgenta.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )