Libnet.ro
UNICEF

07:45

EXCLUSIV Andreea Marin si Stefan Banica Jr, vizati de controalele Fiscului pentru averi nejustificate

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Andreea Marin si Stefan Banica Jr, vizati de controalele Fiscului pentru averi nejustificate

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. se numara printre cei 7. 879 de contribuabili pentru care Fiscul a propus verificarea fiscala amanuntita, in cadrul Programului de asigurare a conformarii fiscale a persoanelor fizice cu risc fiscal, care presupune verificarea la sange a romanilor care afiseaza averi semnificative, dar care nu sunt justificate de veniturile declarate, au declarat, pentru Adevarul, surse din cadrul ANAF. continuă pe Adevărul

Andreea Marin si Stefan Banica Jr., in vizorul ANAF. Cei doi apar pe lista celor cu averi nejustificate. Andreea Marin: Nu am primit nicio notificare in acest sens. Dar cred ca nu e nimic anormal sa primesti un control la un moment dat

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. se numara printre cei aproximativ 8. 000 de romani pentru care Fiscul a propus un control fiscal amanuntit in cadrul programului de verificare a contribuabililor care.

Andreea Marin si Stefan Banica Jr, luati la bani marunti de Fisc. ANAF le verifica averea

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. se numara printre cei 7. 879 de contribuabili pentru care Fiscul a propus verificarea fiscala amanuntita, in cadrul Programului de asigurare a conformarii fiscale a.

Andreea Marin, in vizorul Fiscului. Cum se apara vedeta TV

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. se numara printre cei 7. 879 de contribuabili pentru care Fiscul a propus verificarea fiscala amanuntita, au declarat surse din cadrul ANAF pentru ziarul Adevarul. in replica, vedeta TV a scris, pe contul personal de Facebook, ca nu este nimic anormal sa primeasca un control la un moment dat, ca aceasta procedura ar trebui privita ca normalitate.

Andreea Marin, reactie ferma pe Facebook la zvonul ca ANAF ii va controla averea

Andreea Marin reactioneaza la informatia conform careia ANAF ar verifica averea ei si a lui Stefan Banica. ANAF a inceput o campanie de verificare a marilor averi cu risc fiscal, printre care se numara si.

Stefan Banica Jr, mesaj foarte important pentru fani!

Stefan Banica jr si-a anuntat fanii prin intermediul Facebook ca le pregateste foarte multe surprize in aceasta toamna. insa pana la dezvaluirea lor, le-a transmis un mesaj foarte important legat de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )