Libnet.ro
UNICEF

23:00

EXCLUSIV. Cel mai mare spital de urgenta, in pericol. Conducerile MS si SUUB, ingrijorate de lipsa continuitatii garzilor. Medic: primesc 1 leu/ora in garda!

România Liberă România Liberă,
EXCLUSIV. Cel mai mare spital de urgenta, in pericol. Conducerile MS si SUUB, ingrijorate de lipsa continuitatii garzilor. Medic: primesc 1 leu/ora in garda!

Unul dintre cele mai mari spitale de urgenta din Romania este in pericol de a nu mai putea oferi asistenta medicala continua pacientilor, in urma deciziei personalului medical de a nu mai efectua garzi suplimentare. continuă pe România Liberă

Cel mai mare motor de cautare de torrente a fost inchis

La doar doua saptamani dupa ce Kickass Torrents a fost inchis, iar administratorul sau din Polonia a fost arestat, cel mai mare motor de cautare de torrente din lume Torrentz. eu a fost inchis si el,.

Cel mai mare cutremur din 2016, inregistrat joi in judetul Buzau

Un seism cu magnitudinea 4,4 pe scara Richter s-a produs, joi, in judetul Buzau, la ora 13. Cutremurul produs la o adancime de 140,5 kilometri este cel mai mare din 2016.

Cel mai mare regret din copilarie al Andreei Marin

A crescut fara mama ei si nu a avut parte de o copilarie tocmai fericita. Dar Andreea Marin recunoaste ca are un mare regret.

Lucrarile la cel mai mare parc din estul Europei se apropie de final. Valoarea investitiei: 11 milioane de euro

Cel mai mare parc natural din estul Europei a intrat intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Lucrarile vor fi finalizate in aproximativ doua saptamani.

Scoala de Televiziune Tudor Vornicu, in parteneriat cu Constantin Academy pentru cel mai mare proiect educational

Scoala de Televiziune Tudor Vornicu are un parteneriat cu scoala privata Constantin Academy, prin care isi intareste pozitia de lider de piata.

Cum s-au facut numirile politice la ANRP, institutia care a patronat cel mai mare jaf din istoria recenta. Marturiile lui Boc, Blaga si Predoiu in fata instantei

Emil Boc, Vasile Blaga si Catalin Predoiu sunt doar trei dintre liderii PNL, fosti membri PDL, ce au fost audiati ca martori in dosarul in care Ioan Oltean a fost trimis in judecata pentru coruptie. Acestia au dat detalii despre cum se fac numirile pe fotoliile importante ale institutiilor publice.

Cea mai mare banca americana, obligata sa despagubeasca fosti detinuti

Cea mai mare banca din Statele Unite ale Americii dupa active, JPMorgan Chase, se vede pusa in postura de a despagubi fosti detinuti, dupa ce, in 2008, a castigat un program guvernamental prin.

Eurostat: Romania a inregistrat in iunie cea mai mare crestere a afacerilor in comertul cu amanuntul din UE

Comertul cu amanuntul este sectorul la care tara noastra conduce in ultimele 6 luni, dupa ce si in luna iunie, Romania a inregistrat cea mai mare crestere in acest sector, cu un avans ajustat la numarul de zile lucratoare de 16,2% fata de aceeasi.

Microsoft a realizat cea mai mare emisiune de obligatiuni din istoria sa: 20 de mld. dolari pentru preluarea LinkedIn

Microsoft a efectuat o emisiune de obligatiuni de 19,75 miliarde de dolari, cea mai mare din istoria companiei, pentru finantarea achizitiei retelei de socializare LinkedIn, realteaza Bloomberg.

Cel mai bun punch de vara

Temperaturile au luat-o razna in ultimele zile, iar cel mai bun punch de vara ar fi varianta ideala de a le infrunta. Poti face ce combinatii vrei, dar cel mai bine ar fi sa urmezi reteta noastra pentru un gust desavarsit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )