Libnet.ro
UNICEF

11:30

EXCLUSIV Ce face Florin Piersic in fiecare saptamana, la Cluj. Secretul lui s-a aflat abia acum

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Ce face Florin Piersic in fiecare saptamana, la Cluj. Secretul lui s-a aflat abia acum

Unul dintre cei mai iubiti actori romani ai ultimei jumatati de veac implineste miercuri, 27 ianuarie 2021, 85 de ani. Florin Piersic, caruia i se mai spunea si Alain Delon de Romania, s-a retras de ceva vreme langa Cluj, alaturi de sotia sa. Actuala pandemie de COVID a facut ca masurile de protectie sa fie . continuă pe Playtech

Ce parere are Florin Piersic despre vaccinul anti-COVID

Actrita Medeea Marinescu spune ca Florin Piersic vrea sa se vaccineze impotriva COVID-19. Aceasta spune ca indragitul actor are multi prieteni medici renumiti in Cluj si nu e adeptul teoriilor conspirationiste despre vaccin.

Florin Piersic: E prea multa tristete in lume. Mi se pare cam nepotrivit sa ne tinem de sarbatoriri

Actorul Florin Piersic a publicat pe Facebook un mesaj, inainte de a implini marele 85, in care subliniaza ca e prea multa tristete in lume din cauza COVID-19, boala in fata careia si-a pierdut un prieten bun, astfel ca ii pare cam nepotrivit sa ne tinem de sarbatoriri.

Scrisoarea lui Florin Piersic inainte de a implini 85 de ani: Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru. Fiti buni unii cu altii

Nu luam cu noi nici o avutie. Ceea ce ramane este numai ce am dat, spunea acum un an, indragitul actor. inainte de implini 85 de ani, Florin Piersic le-a transmis romanilor o scrisoare in care isi experima recunostinta si iubirea fata de ei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )