Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exclusiv. Ce spune Emil Boc despre audierea sa in al doilea dosar al Vanessei Youness

Antena3 Antena3,
Exclusiv. Ce spune Emil Boc despre audierea sa in al doilea dosar al Vanessei Youness

Legaturi periculoase ies la iveala in dosarul momentului. continuă pe Antena3

Ce spune Mihai Bobonete despre Amalia Nastase, dupa ce a slabit enorm. E vai mama ei!

Amalia Nastase, o fosta prietena de a lui Mihai Bobonete a decis, in urma cu putina vreme, sa isi schimbe radical viata. Cum a slabit 30 de kilograme si si-a schimbat look-ul, comentariile si-au facut si ele loc. Ce spune comediantul despre modificarile prin care a trecut fosta sotie a lui Ilie Nastase? Ce spune .

Cazul Caracal. Ce spune Politia Romana despre Luiza Melencu, desi Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o

Ce spune Politia Romana despre Luiza Melencu? Gheorghe Dinca a sustinut ca a omorat-o, dand si detalii despre ce a facut cu trupul ei, dar autoritatile sunt de alta parere. Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o Gheorghe Dinca a dezvaluit in detaliu ororile prin care a trecut Luiza Melencu. Ucigasul a cedat si a scris .

Cazul Caracal. Ce spune Politia Romana despre Alexandra Macesanu, desi Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o

Misterul in cazul Caracal se adanceste si mai mult. Politia Romana o da disparuta pe Alexandra Macesanu, desi Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o. Pe pagina de internet a Politiei se precizeaza faptul ca tanara a plecat voluntar de acasa in data de 24 iulie 2019 si nu a mai revenit. Cazul Caracal. Politia Romana .

Emil Boc, luat la intrebari de un actor din Cluj. Cine e de fapt deasupra dumneavoastra si face jocurile in primaria noastra, a clujenilor?

Primaria Cluj-Napoca a decis sa redeschida circulatiei auto Podul Portelanului, desi acesta trebuia sa fie refacut in totalitate si sa devina unul exclusiv pietonal. Mai grav este ca in locul in care ar trebui sa fie pus un pilon de pod s-a descoperit un zacamant de sare, despre care nu se stia initial desi fusese facut un studiu geo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )